Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας. Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σε όλη τη διαδρομή της Επαρχιακής Οδού Πτολεμαΐδας-Άρδασσας

3 Φεβρουαρίου 2022
10:26

 

Τα πέριξ της Επαρχιακής Οδού Πτολεμαΐδας-Άρδασσας καθάρισαν και διαμόρφωσαν την προηγούμενη εβδομάδα τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας, πραγματοποιώντας διάφορες εργασίες προκειμένου να καταστεί η όλη διαδρομή ασφαλέστερη και ομορφότερη.

Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής :

  • Καθαρισμός του χώρου από τα αγριόχορτα.
  • Απομάκρυνση μπαζών και λοιπών αδρανών υλικών.
  • Χωματουργικές εργασίες συλλογής διάσπαρτων απορριμμάτων, μπαζών και κλαδιών.
  • Χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης και εξομάλυνσης του ανάγλυφου του εδάφους.
  • Καθαρισμός ρείθρων.
  • Μεταφορά των περίσσιων επιχωματώσεων.

Ο Δήμος Εορδαίας  θα συνεχίσει να παρεμβαίνει με ανάλογες εργασίες και σε άλλες περιοχές στο πλαίσιο του θεσμού της Γειτονιάς και της Κοινότητας,  βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών και την παροχή υπηρεσιών προς αυτούς.

Τα αποτελέσματα αυτών των εργασιών και των εξωραϊστικών παρεμβάσεων-μέσα από προγραμματισμό και με σταθερούς ρυθμούς-είναι οι καθαροί, όμορφοι, λειτουργικοί και κυρίως ασφαλείς κοινόχρηστοι χώροι, με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Εορδαίας

4 σχόλια

  • μπραβο πρωτα στον δημαρχο αλλα και στον ικανοτατο χρηστο κεσκεριδη που πραγματικα δουλευει και δεν ειδε την ιδιοτητα του αντιδημαρχου ως εξουσια και καρεκλα οπως καποιοι αλλοι τα προηγουμενα χρονια

  • Μπράβο σας δήμαρχε. Και μια που κάνετε αυτές τις εργασίες κοιτάξτε λίγο και αυτό τον κακό χαμό με τους φωτεινούς σηματοδότες που υπάρχουν εκεί σε κάθε κόμβο. Κόμβος Ασβεστόπετρας, κόμβος Άρδασσας, αναγκάζεσαι να περιμένεις αρκετή ώρα σε ένα δρόμο που η κίνηση δεν είναι μεγάλη πλέον και χωρίς να υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο για αρκετή ώρα. Να καταργηθούν οι σηματοδότες και να γίνουν κυκλικοί κόμβοι όπως είναι πλέον σε όλη την Ελλάδα αλλά και παντού πλέον στην Ευρώπη. Δε ξέρω ποιοι ειδήμονες το σκέφτηκαν τότε…;;; και σήκωναν παντού φανάρια…!!!! Ποιος/ποια ήταν δήμαρχος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αναμένουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.