kozan.gr: Πολύ χιόνι στην περιοχή Σιδερών – Λιβερών του Δήμου Κοζάνης – Το πρωί, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, πηγαίνοντας στις δουλειές τους, 7 συμπολίτες μας – Μηχανήματα του δήμου επιχείρησαν στο σημείο καταφέρνοντας να τους απεγκλωβίσουν (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2022
11:26

 

Πολύ χιόνι στην περιοχή Σιδερών – Λιβερών του Δήμου Κοζάνης. Το πρωί, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, πηγαίνοντας στις δουλειές τους, 7 συμπολίτες μας – Μηχανήματα του δήμου επιχείρησαν στο σημείο καταφέρνοντας να τους απεγκλωβίσουν. Οι εργασίες αποχιονισμού συνεχίζονται μέχρι κι αυτή την ώρα (11:25 π.μ.).

 

 

7 σχόλια

  • Η αλήθεια μάλλον είναι ότι το γκρέιντερ είναι εργολάβου, που είναι ο χωματουργός στα φωτοβολταϊκά πάρκα. Επίσης είναι και κουμπάρος του Δουγαλή.

    • Ευτυχώς υπάρχει στον Δήμο και ο κ.Δουγαλής, και μέσα από τις προσωπικές του σχέσεις δίνει λύσεις σε πολλά πράγματα ,που για άλλους φαίνονται ακατόρθωτα…..

    • μικροψυχε κΙ ΚΑΚΟΨΥΧΕ αν γνωριζες τον συγκεκριμενο εργολαβο θα ηξερες οτι ακομα κ να ηταν δικο του το μηχανημα θα ηξερες οτι δουλεψε ανευ αμοιβης να εισαι σιγουρος,ειναι ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΟΙ…

      • Συνσχολιαστες κάπου έχετε μπερδευτεί. Εγώ γράφω ότι δεν είναι του δήμου το μηχάνημα, αλλά το εργολάβου και κουμπάρου του Δουγαλή. Ούτε βρίζω κανέναν εργολάβο, ούτε το Δουγαλή… Που προφανώς είχε την επαφή με τον κουμπάρο του.

  • Ευτυχώς υπάρχει στον Δήμο και ο κ.Δουγάλης,που μέσα από τις προσωπικές του σχέσεις δίνει λύσεις σε πολλά πράγματα που για άλλους φαίνονται ακατόρθωτα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.