Πτολεμαΐδα: «Τσιμπημένες» οι τιμές στη Λαϊκή Αγορά

3 Φεβρουαρίου 2022
13:33

Οι άστατες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και η άνοδος στις τιμές της Ενέργειας επηρέασαν την  αγοραστική κίνηση και  στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, όπου παρατηρείται αύξηση στις τιμές των προϊόντων με αποτέλεσμα το κόστος να το πληρώνει και ο καταναλωτής.

Οπωροκηπευτικά και εσπεριδοειδή παρουσίασαν αισθητή διαφορά με εκθέτες να κάνουν λόγο για έλλειψη προϊόντων άρα μειωμένη προσφορά και τη ζήτηση να είναι αυξημένη,  φαινόμενο που επαναλαμβάνεται κάθε φορά, που ο τιμάριθμος «τραβά την ανηφόρα».

Ειδικότερα για την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή, όπου ο τζίρος -όπως ανέφεραν παραγωγοί και εκθέτες- έχει πέσει αρκετά, θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι συνθήκες που, λόγω απολιγνιτοποίησης, και του υψηλού ποσοστού ανεργίας, έχουν επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση στην αγορά.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Απορώ όμως…. Γιατί;;;; Αφού ο Άδωνις είχε πει ότι η ακρίβεια θα τελειώσει τον Δεκέμβρη και η πανδημία στα μέσα Ιανουαρίου. Αντιπρόεδρος της κυβερνησάρας

  • Από τη μία μας λέτε ότι δεν υπάρχουν καταναλωτές και από την άλλη ότι έχει ανέβει η τιμή στη λαϊκή αγορά αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν σοβαρευτείτε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.