Γ. Κασαπίδης: Συνάντηση εργασίας με το Διοικητή του ΟΑΕΔ για την προετοιμασία νέων δράσεων και προγραμμάτων ολοκληρωμένης και στοχευμένες αντιμετώπισης της ανεργίας στη Δυτική Μακεδονία

4 Φεβρουαρίου 2022
11:14

Συνάντηση εργασίας με το Διοικητή του ΟΑΕΔ για την προετοιμασία νέων δράσεων και προγραμμάτων ολοκληρωμένης και στοχευμένες αντιμετώπισης της ανεργίας στη Δυτική Μακεδονία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα της ανεργίας του κλάδου της γούνας σε Σιάτιστα και Καστοριά. Παράλληλα συζητήσαμε για τυχόν αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών των σχολών του ΟΑΕΔ με τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και για την αναβάθμιση των κτιρίων του ΟΑΕΔ στην Περιφέρεια μας. Τέλος, προχωράει και η οριστική διευθέτηση των σοβαρών εκκρεμοτήτων των εργατικών κατοικιών της Κυρακαλής στα Γρεβενά.

 

15 σχόλια

  • Φαντάζομαι το γεγονός ότι δεν υπάρχει η ζητούμενη απορρόφηση των θέσεων εργασίας στο πρόγραμμα της απολιγνιτοποίησης διότι έχει περισσότερες προϋποθέσεις από ότι χρειάζεται ούτε που το ανέφερε, αν το γνωρίζει!!!!
    Το πρόγραμμα πάει από παράταση σε παράταση…. κάτι φταίει!

    • Το πρόγραμμα είναι κομμένο και ραμμένο στους μεγαλοεργολάβους εξ Αθηνών και City of London που εμφανίστηκαν τώρα τελευταία και στοχεύει όχι στις θέσεις εργασίας αλλά στα κομποδέματα στην Ελβετία!

  • ρε σαν δεν ντρεπεστε ποιον κοροιδευετε ανικανοι,εδω και 3 χρονια μαραζωσε ο νομος εξαιτιας σας,χαθηκαν χιλιαδες θεσεις εργασιας και τωρα σας επιασε ο πονος;προεκλογικα;θα τα πουμε στην καλπη

    • Συνεργατης εισαι φιλε;αστο,ανικανος ο γιωργος σου,απογοητευση και στον κοσμο του.Νομιζει οτι ακομα ειναι βουλευτης.

    • Μια και του λες να κλείσει τα αυτιά του,άρα του μιλάς εσύ,πες του η μόνη λύση είναι να μπει μπροστάρης να σταματήσει η απολιγνιτοποιηση, ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να αναπληρώσει ούτε κατά διάνοια την οικονομική δύναμη που πρόσφερε η ΔΕΗ.
      Να δείξει ότι είναι για την περιοχή και όχι για την ΝΔουλα.

  • Ευτυχώς 3 χρόνια μετά ανακάλυψε ότι είμαστε πρωταθλητές ανεργίας στην Ευρώπη, και κλείνουμε και τα λιγνιτορυχεία για να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές! 2 χρόνια πέρασαν και ακόμα λεφτά δεν είδαν οι μικρές επιχειρήσεις από το πρόγραμμα στήριξης ρευστότητας covid μπας και πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ!

  • ΓΙωργακη σε λιγους μηνες ο λαος θα σε γραψει και σενα στον οαεδ
    ετσι κι αλλιως περιφερεια δεν θα ξαναδεις ποτε ξανα και θα ασχολεισαι αποκλειστικα με την περηφανη αγροτια μονο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.