Με ροζ και μπλε χρώμα φωταγωγήθηκε το κτήριο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου

4 Φεβρουαρίου 2022
20:59

 

Με ροζ και μπλε χρώμα φωταγωγήθηκε το κτήριο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου.

12 σχόλια

    • Κάποιοι άνθρωποι μικροί και μεγάλοι παλεύουν με αυτό το θηρίο που λέγεται καρκίνος κ σένα σε νοιάζει πόσο κόστισε τι να πω ειλικρινά λυπάμαι για κάτι τέτοιους ανθρώπους που λένε τέτοια σε θέματα υγείας.

      • Ε τι να σου πω.. αυτοί οι άνθρωποι, που και εγώ ανήκω σε αυτούς, κρίνουν ότι οι λάμπες και τα χρώματα δεν μας βοηθούν.. Τι να σου πω και τι να μου πεις.. Αντί να δώσουμε τα χρήματα στο Νοσοκομείο τα δίνουμε σε φωταγωγήσεις..

  • Ε ρε τι θα γίνει με αυτούς τους φωτισμούς μας πρήξατε; Και τί έγινε που φωτίσατε; Τώρα ευαισθητοποιηθήκαμε με τον καρκίνο, δεν έχουμε όλοι από έναν νεκρό σε κάθε οικογένεια; Περιμέναμε να κάνετε το κλειστό κτήριο ντίσκο για να το μάθουμε; Θα το ανοίξετε ποτέ αυτό να μπούμε ή θα το έχουμε για μπιχλιμπίδι;

  • Δεν υπάρχει πρόεδρος στη Βιβλιοθήκη πλέον. Όλα κινούνται από ένα γραφείο εκεί κι από τον αυτόματο πιλότο. Κατάντια, θλίψη, ντροπή… Δήμαρχε πήρες μια καταστροφική απόφαση και θα την πληρώσεις. Αυτό είναι βέβαιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.