kozan.gr: Συμπολίτες μας καθάρισαν, από σκουπίδια, κατά ένα μέρος, το χώρο του ΟΣΕ στην Κοζάνη

6 Φεβρουαρίου 2022
16:25

Τρεις συμπολίτες μας σε μια δράση που πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή καθάρισαν πάρα πολλά σκουπίδια από το χώρο του ΟΣΕ στην Κοζάνη, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο kozan.gr, έχει πάρα πολλά ακόμη σκουπίδια και η δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται να τα καθαρίσει.

5 σχόλια

  • Ας ελπίσουμε πως τα νέα παιδιά θα καταλάβουν και δε θα εξακολουθήσουν να αφήνουν εδώ και εκεί καφέδες και πλαστικά μπουκάλια.

  • Μπράβο για την πρωτοβουλία, αν περιμένουμε από το δήμο να καθαρίσει καήκαμε. Ανέκαθεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια το θέμα έχει πιάσει πάτο. όλη η Κοζάνη είναι μέσα στα σκουπίδια. οι υπάλληλοι είναι ελάχιστοι και στέλνονται κυρίως στο κέντρο. Έχουμε καθαρή πλατεία και η υπόλοιπη πόλη είναι μέσα στα σκουπίδια.Και ορισμένοι καθαριστές, λίγοι μέν, κάνουν επιλεκτικό καθαρισμό, δεν ζορίζονται και πολύ, όσα βλέπει η πεθερά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.