Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: Δωρεά ενός Tablet, το οποίο θα διατεθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας

7 Φεβρουαρίου 2022
17:39

Η Ένωση μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ Σταυρό  ιδιοκτήτη του καταστήματος NOVΑ Πτολεμαΐδας για τη δωρεά ενός Tablet, το οποίο θα διατεθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας διευκολύνοντας και αναβαθμίζοντας έτσι το δύσκολο έργο της συγκεκριμένης υπηρεσίας.  Τέτοιου είδους ενέργειες και προσφορές από πολίτες του τόπου μας, μας βοηθούν και μας δίνουν ελπίδα και κουράγιο για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

 

6 σχόλια

  • Επειδή το μέτρο πρέπει να χαρακτηρίζει τα Σ.Α. δεν είναι δυνατόν να βγάζετε δελτία τύπου για ένα τάμπλετ. Βάλτε από τον μισθό σας 30 ευρώ ο καθένας και πάρτε 10 τεμάχια. Πόσο πιο χαμηλά..

    • Μήπως θέλεις να δώσουν και όλο τον μισθό τους για να αγοράσουν κανένα καινούριο σαλονάκι στο υπουργείο; Μιλάς σοβαρά τώρα; Ελπίζω όχι. Έχεις δει για τι μισθούς μιλάμε; Το ότι βγάζουν ευχαριστήριο για ένα τάμπλετ δεν σου λέει κάτι; Μήπως είναι τόσο σημαντικό για αυτούς;

    • Τοσο σε κόβει τόσο γράφεις…
      Το κατάστημα ήθελε να κάνει ένα δώρο στην αστυνομία και η αστυνομία το εκτίμησε και το δημοσιοποίησε.
      Δεν κοιτάει την χρηματική αξία, αλλά την κίνηση.
      Αν μπορείς κάνε εσύ κάτι καλύτερο και πρόσεχε μην καταπιείς τη χολή σου και πάθεις τίποτα.

    • Όταν το κράτος δεν τους δίνει τα αυτονόητα για να κάνουν την δουλειά τους, ΝΑΙ ακόμα κι ένα ταμπλετ είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Όπλα, αλεξίσφαιρα, ρούχα, εξοπλισμό, όλα τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Ένας να βρεθεί να τους απαλλάξει από ένα έξοδο, “ΝΑΙ” είναι κέρδος γιατί με εκείνα τα λεφτά θα πάρουν κάτι άλλο που χρειάζονται. Πάλι από την τσέπη τους.
      Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω. ή βλέπετε πολλές ταινίες και νομίζετε ότι όλα τα έχουν στα πόδια τους ή απλα δεν αντέχετε ότι υπάρχει κόσμος που αγαπάει την αστυνομία. Ξεκολληστε λίγο από τα μυαλά 1967-1974 που κουβαλάτε. Την αστυνομία την θέλουμε δίπλα μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.