Δήμος Κοζάνης: Στις 9:15 θα ξεκινήσουν τα σχολεία σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου- Κανονικά παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί – Λήξη στις 20:00 για τα εσπερινά

8 Φεβρουαρίου 2022
06:39

 

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα γίνει στις 20:00.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

32 σχόλια

  • Το θέμα δεν είναι ποτέ θα ξεκινήσουν το θέμα είναι εσείς πότε θα καθαρίσετε.Μήπως περιμένετε να το κάνει ο αέρας; Οι δρόμοι είναι ακαθαριστοι και παγωμενοι, δεν έχει περάσει κανένα μηχάνημα.

  • Δήμαρχε, πάντα τελευταία στιγμή. Επίσης, έχεις δει τον καιρό που κάνει έξω; Κοντέυουν να φύγουν οι στέγες και τα πεδοδρόμια γλυστράνε. Γιατί δεν ακολούθησες τη Φλώρινα και το Αμύνταιο που από χθες το βράδυ έκλεισαν τα σχολεία;

  • Συγχαρητήρια! Προφανώς επηρεασμένος από τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες, ο δήμαρχος (sic) αποφάσισε να εκπαιδεύσει τους μαθητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ, αποφεύγοντας επιμελώς να καθαρίσει τους δρόμους πέριξ των σχολικών μονάδων. Από μικρά τα παιδιά πρέπει να εντρυφήσουν στο ολυμπιακό πνεύμα. Αν και πρωί, καληνύχτα δήμαρχε (sic).

  • Όλοι οι δρόμοι είναι παγοδρόμια. Μην κοιτάμε μόνο τους κεντρικούς.Να μην εξαιρέσουμε τον αέρα. Συμπέρασμα. Δε σας ανησυχεί που είναι παγωμένα.. Ούτως ή άλλως με τα 10 μποφόρ που έχει έξω, τα παιδιά θα πάνε πετώντας. Βέβαια δεν ξέρω αν θα σταματήσουν εγκαίρως…..

  • Μπράβο σας κύριε Δήμαρχε για την άμεση αντίδραση που είχατε.
    Αυτήν την στιγμή που ήδη έχουμε παραλάβει τα παιδιά για να τα πάμε στο σχολείο.
    Δεν πάνε όλα τα παιδιά σχολείο ΜΟΝΟ από την πόλη της Κοζάνης έρχονται και από άλλες περιοχές ή τα πάμε σε άλλες περιοχές για σχολεία.

  • Μόνο εμείς τα ανοίγουμε όλα κλειστά.. Δήμαρχε ξανά κοιμήθηκες?? Για ανοίξτε τον τα παράθυρα στο σπίτι να ξυπνήσει.. έχεις δει τα Ανεμοσούρια που έχει έξω???

  • Τι ωρα θα ξυπνησει ο Δημαρχος? Ποτε να αποφασισει ο ανθρωπος ? Δημαρχος σημαινει να παιρνει αποφασεις ια τους πολιτες εγκαιρως και οχι εκ των υσρερων οπως στην πτολεμαιδα.τα παιδια την ωρα που πηρε την αποφαση στα χωρια ηταν ηδη στις στασεις αλλα τι τον νοιαζει.

    • Πλάκα μας κάνεις; Το δημοτικό που πηγαίνει η κόρη μου, δεν έχει πρόσβαση από κεντρικό δρόμο. Το στενό, στο οποίο βρίσκεται η μοναδική είσοδος ήταν παγοδρόμιο και η αυλή επίσης! Δεν ζούμε όλοι στην πλατεία ξέρεις!

  • Ρε Μαλούτα ούτε τα φωτοβολταϊκά δεν δουλεύουμε με τέτοιο καιρό βγάλε λίγο το ξερό σου το κεφάλι έξω από το παράθυρο να δεις τι γίνεται, πώς θα ανοίξουν τα παράθυρα στα σχολεία με 7 Μποφώρ αέρα άσε που όλοι οι δρόμοι είναι παγοδρόμιο.

  • Καλημέρα. Αίσχος!!! Ανακοίνωση το πρωί!!!! Πήγα σχολείο και γύρισα. Από χθες ήξεραν τι καιρό θα έχει σήμερα Τρίτη και ανακοίνωση 7 πάρα. Από Κοζάνη δεν είναι αλλά θα τη θυμάμαι λόγω κακών χειρισμών του δημάρχου.

  • Δημερχε πως θα φτάσουμε από τους παραπλευρους δρόμους στον κεντρικό που μόνο εκεί καθάρισες; περιμένεις τον ήλιο να κάνει το θαύμα;

  • Πολύ κόμπλεξ με το webex!Τι έγινε φοβάσαι τι θα πουν οι Συριζαίοι, αν γίνει τηλεκπαίδευση και μας ταλαιπωρείς με τέτοιο καιρό; Έπρεπε να κλείσουν τα σχολεία!

  • Μη ξυπνάτε αυτόν τον υπέροχο δήμαρχο. Κάποια στιγμή θα αποφασίσει. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω εκλογές έρχονται και το ίδιο λάθος δύο φορές εγώ προσωπικά δεν θα κάνω. Αλλά να μου πεις σιγά μη βάλει γιαυτό και δεν τον νοιάζει ξέρει ότι θα πάει πίσω στη ναφθαλίνη από όπου τον βγάλαμε..

    • καθυστερημένος όπως πάντα στις αποφάσεις, αν δεν ηταν το μακεδονικό το 2019 δημαρχιλίκι δεν θα ξανάβλεπε αλλά έλα που ο έξυπνος κοζανιώτης χαχχαχαχαχαχαχχαχαα του έδωσε ξανά δημαρχεία. Ο μούτος ως παρατσούκλι δεν είναι τυχαίο που τον συνοδεύει μια ζωή

  • Οκ για την απόφαση, αλλά έπρεπε να βγει από εχθές για να ξέρουμε. Εγώ τη δική μου την πήγα στις 10 στο σχολειο και ήταν καλά. Ελπιζω σήμερα να βγει για αύριο. Κι αν ξεκινήσουν στις 10, ακόμα καλύτερα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.