kozan.gr: Αλλάζει το Πάρκο της Αγ. Παρασκευής, στην περιοχή του Λάκκου, στον Κρόκο Κοζάνης – Θα υποβληθεί πρόταση γα χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης

9 Φεβρουαρίου 2022
04:54
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας λήφθηκε η απόφαση για την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του πάρκου της Αγίας Παρασκευής (Λάκκος) στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης. Η πρόταση αφορά τόσο στην εκπόνηση της μελέτης όσο και στην εκτέλεση του έργου (17ο λεπτό στο βίντεο). Ένα σημαντικό έργο για τον Κρόκο που θα δώσει άλλη πνοή, φαίνεται πως αποκτά σάρκα και οστά!
Kάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

5 σχόλια

  • Μήπως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Δουγαλή που είναι ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Εποπτείας όλων των Δ.Ε. του Δήμου Κοζάνης (Δ.Ε. Αιανής, Δ.Ε. Ελίμειας, Δ.Ε. Ελλησπόντου, Δ.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη και Δ.Ε. Κοζάνης (πλην της Κοινότητας Κοζάνης))

  • Ντροπη και αισχος με τις αυξησεις του δημου κοζανης!!!δεν ξερουν πως να πληρωσουν ολους αυτους μου μαζεψαν στο δημο απο τα ψηφοθηρικα τους σχεδια στις εκλογες….ξεπληρωνουν τους ψηφους με προσληψεις και μετα ανεβαζουν τα δημοτικα τελη 5 φορες επανω!!!ντροπη

  • Εννοείται ότι ο Σημαντρακος μόνο όπου είχε συμφέροντα έδειχνε ενδιαφέρον. Ντροπή της τεχνικής υπηρεσίας για 2 χρόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.