kozan.gr: Σε στάση αναμονής στη διοίκηση του ΟΑΠΝ για τις αποφάσεις, σε κεντρικό επίπεδο, για το πως θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς – Τι δήλωσε, χθες Τρίτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, o Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζ. Μάρας (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2022
06:12

 

Σε στάση αναμονής στη διοίκηση του ΟΑΠΝ για τις αποφάσεις, σε κεντρικό επίπεδο, για το πως θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς. Τι δήλωσε, χθες Τρίτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, o Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζ. Μάρας.

 

5 σχόλια

  • Αυτά είναι έργα ουσίας…
    Όλα χρειάζονται αλλά στα σημαντικά θα πάρουμε, αν θα πάρουμε, αποφάσεις κατόπιν εορτής. Εδώ έχουμε έγκαιρη κινητοποίηση.

  • Γιατί δεν ορίζεται προσωρινός πρόεδρος και του ΟΑΠΝ ο κύριος Δήμαρχος; Μέχρι τις απόκριες. Αλήθεια, ξέρει κανείς πόσες φορές έχει πάει ο Δήμαρχος- Πρόεδρος στη Βιβλιοθήκη μέχρι σήμερα από την ώρα που έφυγε ο Παπαποστόλου ; Ούτε μία. Ούτε μία. Ακυβέρνητη βιβλιοθήκη. Τόσο απλά.

  • Στάση αναμονής Ζήση μου κρατάς από τη μέρα που ορίστηκες πρόεδρος του οργανισμού. Έχεις βρει τη χρυσή καραμέλα ότι δεν κάνεις τίποτα σε καιρό πανδημίας αλλά ξαφνικά την περίοδο της αποκριάς κρατάς και στάση αναμονής. Δηλαδή τώρα Ζήση μου δεν έχουμε πανδημία; Έχουμε, απλά στήνεις το έδαφος σιγά σιγά για να λαϊκισεις με κανένα κείμενο η συνέντευξη σου ότι φταίει το κράτος των Αθηνών που δεν θα γίνει Αποκριά στην Κοζάνη ώστε να πετύχεις να τα έχεις καλά με τους συλλόγους και να τους λες εγώ τα είπατε. Με είδατε; Τα είπα. Καλά τα είπα.
    Όχι Ζήση μου σε μάθαμε. Σε καιρό πανδημίας δεν έχει τέτοια. Και αν είσαι μάγκας ζήτησε από την αστυνομία να επιβάλουν πρόστιμα σε όσους φανούς ανοίξουν έτσι για το καλό την τσικνοπέμπτη και την μεγάλη αποκριά. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι τουλάχιστον 3 θα ανοίξουν έτσι για τη σουρδαμαρα.
    Τα αυγά είναι για να τα σπάμε και όχι για να καθόμαστε πάνω τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.