kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Οι κοινές εμφανίσεις Κασαπίδη – Δαδαμόγια προκαλούν εκνευρισμό σε αρκετούς της Περιφερειακής Αρχής

9 Φεβρουαρίου 2022
09:28

Να διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών της, σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης, αξιοποιώντας, στο μέλλον, πολιτικά, αυτές τις νέες γνωριμίες, επιδιώκει, για την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κ. Δαδαμόγια, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης. Η άπειρη, πλην όμως ιδιαιτέρως φιλόδοξη, αυτοδιοικητικός, που θέλει να καταγράψει αξιοπρόσεκτο έργο στο θεσμικό πόστο που την όρισε ο Γ. Κασαπίδης, τον συμβουλεύεται και τον ακολουθεί σε όλα. Αυτή η επιλεκτική προτίμηση κι επιπρόσθετη προσοχή του Περιφερειάρχη στην εν λόγω Αντιπεριφερειάρχη φέρεται να έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε κάποια από τα εκλεγμένα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής,  με αποτέλεσμα, παρασκηνιακά, να “μουρμουρίζουν” διάφορα περί άνισης μεταχείρισης. Μένει να δούμε αν αυτά τα μουρμουρίσματα εξελιχθούν – κάποια στιγμή – και σε παράπονα, τα οποία θα εκφραστούν ευθέως και στον Περιφερειάρχη.

H Xύτρα

18 σχόλια

  • Σιγα την προσωπικοτητα το Κατερινακι.που δεν σηκωνει τηλεφωνα στους Αντιπεριφερειαρχες..ποια Νομίζει οτι ειναι.

  • Δεν της είπανε πως όσο κυκλοφορεί με τον Κασαπίδη τόσο καίγεται ;; Ας πρόσεχε . Πολιτικό παρελθόν σε ενάμισι χρόνο και οι δυο τους. Άκου κυκλοφορεί με τον Κασαπίδη . Σάμπως ποτέ κυκλοφόρησε ο Κασαπίδης πέρα από κανιά ενημέρωση για τριαντάφυλλα ; Ο πιο ακυκλοφόρητος περιφερειάρχης με κανιά αίσθηση του τοπου και αυτό θα φανεί στις εκλογές .
    ΜΑΥΡΙΣΜΑ!

  • ο κολλητος ,την κολλητη,αλλωστε ειδαμε τα χαιρια τους πως πηραν και τις εκλογες του 2007 επι του αμιλητου βουδα, και μετα αναρωτιομαστε πως πεσαμε στα βραχια

  • Μα γιατί στον προεκλογικό αγώνα με το το αυτοκίνητο κ την συνοδεία του γραφειου του ήταν κ οι υπόλοιποι με τα αυτοκίνητα τους ας τους ψάχνει τώρα και Μακεδονικό δεν έχει και από τους υπόλοιπους δεν νομίζω να κατέβει και φέρανε πολύ πράμα αρκετοί με την ποσόστωση έμειναν όξω.

  • Το ποιο ωραίο δύμιδο λέει και ο αείμνηστος Χαντζηχρήστος
    Μαζί θα προχωρήσουμε για το μέλλον της δυτικής Μακεδονίας
    Λιγότερη Ανεργία φτώχεια αλλά και επενδύσεις στην περιοχή μας με ΔΕΗ ΛΑΡΚΟ Φωτοβολταϊκά Αιολικά Αλλά και τοπικές επιχειρήσεις που θα απογειωθούν Οικονομικά
    Μπράβο Γιώργη Συνέχισε χωρίς Αντίπαλο
    Μόνο αυτογκόλ μην βάλεις

  • Μεγάλο το μέλλον με την δαδαμόγια την νέα σωτήρα της Π.Ε χωρις αξιοκρατία πήρε θέση.Απο την περιφέρεια σε άλλες εποχές δεν θα περνούσαν και ο Γιώργης και η παραταξή του με το υφάκι που τους διακατέχει.Για να μην μιλήσουμε για το μηδενικό έργο τους στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή,Τηλεόραση δεν έιδε ο περιφερειάρχης με τον δούκα και συνεχίζει τα βύσματα χωρίς αξιοκρατία;ποιές είναι οι ικανότητες της δαδαμόγιας;

  • O Κασαπιδης βάζει σε θέσεις όλους αυτούς από τους οποίους δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει πολιτικά. Είναι ανασφαλής και φοβάται τη σκιά του. Αυτοί που τον ακολουθούν νομίζουν ότι έχουν μέλλον και αυτός βρήκε τη Χρυσή συνταγή.Απο την άλλη για να ξυθει ρωτάει τον πνευματικό του και ύστερα σου λένε για θρησκοληπτικου χαρακτήρα κράτη. Τα ζούμε καθημερινά.Να περιμένετε” ευοίωνο μέλλον”.Θα διεκδικήσουμε πρωτιά στη στασιμότητα.Ουτως η άλλως η απορροφηση στο ΕΣΠΑ είναι ένας δείκτης.

  • Βύσματα ο κασαπίδης παντού,τάζει τα πάντα στους πάντες και προωθεί δικά του άτομα αξιοκρατικά όπως βλέπουμε.Γνωστή η τακτική στους κόλπους της δεξιάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.