Διαχρονικές παθογένειες του συστήματος μη Δρέπανο (γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

9 Φεβρουαρίου 2022
09:35

 

Ωχαδερφισμός και παρακμή, έννοιες που ταιριάζουν απόλυτα σε μία κοινωνία – αυτήν του Δρεπάνου – που παραιτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια λόγω μιας αρρωστημένης αντίληψης και νοοτροπίας που της επεβλήθη από τα κομματικά κατεστημένα και σιωπά εκκωφαντικά σε προβλήματα καθημερινότητας. Τρανταχτό παράδειγμα η χθεσινή 12 ωρη διακοπή υδροδότησης του συνόλου του χωριού λόγω τεχνικών προβλημάτων. Βλέπε Δ.Ε.Η.!!!

Δώδεκα (12) και πλέον ώρες χωρίς νερό σε μία περίοδο που οι θερμοκρασίες είναι πολύ κάτω του μηδενός με πολλούς κινδύνους να υπάρξουν μεγάλες βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης (οικιακά) με μεγάλα οικονομικά κοστολόγια σε ότι αφορά τις αποκαταστάσεις και δεν υπήρξε  η παραμικρή αντίδραση τόσο από τους κατοίκους πολύ δε περισσότερο από τους λεγόμενους “θεσμικούς” που αρκέστηκαν να δημοσιοποιήσουν στα social media να πενιχρή και πολύ φλύαρη ανακοίνωση – ενημέρωση, ότι δέχονται κακοπροαίρετη κριτική από  παπαγαλάκια!!!

Μα υπάρχουν καλύτερα παπαγαλάκια και φερέφωνα του συστήματος μη Δρέπανο από αυτούς;

Κρύφτηκαν οι πάντες κάτω από τους “μανδύες” των προσωπικών συμφερόντων τους και δέχονται αδιαμαρτύρητα τα πάντα. Ζούμε μία φάρσα. Δυστυχώς διαχρονική.

Ακόμη κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει από τους κατοίκους του χωριού μια δημόσια συγνώμη όπως και όφειλαν να κάνουν οι υπαίτιοι αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που βίωσε η τοπική κοινωνία.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Φεβρουάριος 22

3 σχόλια

  • Ένα ακόμα παράδειγμα του ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα.
    Ο Θεόφιλος πχ δηλώνει στα λογια Δημοσιογραφος ενώ στο Ε1 δηλώνει άλλο επάγγελμα.

  • Καλύτερα εσείς που ειρωνευεστε ας δείτε επιτέλους την αλήθεια κ την πραγματικότητα.Αλλα βλέπετε ότι η αλήθεια σας πονάει . Επιτέλους ξυπνήστε από τον λήθαργο που ζηται τόσα χρόνια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.