kozan.gr: To “καρφί” του Προέδρου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου Α. Σπανίδη για τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Κοζάνης Ε. Σημανδράκο: “Μετά την αλλαγή της αντιδημαρχίας τοποθετήθηκαν οι προστατευτικές μπάρες στην επικίνδυνη στροφή 900 του οδικού άξονα από τη διασταύρωση Μαυροδενδρίου” – Ευχαριστήριο στη σημερινή Αντιδήμαρχο Ν. Τουμπουλίδου (Φωτογραφίες)

9 Φεβρουαρίου 2022
10:00

Στις 08 Φεβρουαρίου 2022, μετά από έγγραφο αίτημα μας, τοποθετήθηκαν οι προστατευτικές μπάρες στην επικίνδυνη στροφή 900 του οδικού άξονα από τη διασταύρωση Μαυροδενδρίου προς τις κοινότητες της πρώην ΔΕ Ελλησπόντου και το Ορυχείο Νοτίου Πεδίου.  Στο σημείο αυτό, παρακείμενο του ρέματος Σουλού, υπήρξαν πολλές εκτροπές οχημάτων, με ευτυχώς, ελαφρύς τραυματισμούς και υλικές ζημιές. Μετά την αλλαγή της αντιδημαρχίας στην Τεχνική Υπηρεσία Κοζάνης, η οποία έλαμψε “δια της απουσίας και της αρνητικής στάσης της” τα τελευταία δυόμιση περίπου χρόνια, φαίνεται πως κάτι άρχισε να κινείται.

Η Τεχνική Υπηρεσία Κοζάνης, η οποία διαθέτει έμπειρο στελεχιακό δυναμικό και καταρτισμένο προσωπικό, απαλλαγμένη, επιτέλους, από το “βαρίδιο και τις αγκυλώσεις» της προηγούμενης αντιδημαρχίας, ευελπιστούμε ότι θα αναδείξει τις ‘εν υπνώσει δυνάμεις της” και θα μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα στη υλοποίηση έργων, όπως συμβαίνει και σε άλλους δήμους της χώρας όπου η Τεχνικές υπηρεσίες τους, σχεδιάζουν, μελετούν και υλοποιούν έργα με το δικό τους προσωπικό.

Δική μου πεποίθηση είναι, από την μέχρι τώρα συνεργασία μου με την Τεχνική υπηρεσία Κοζάνης ότι και μπορεί και θέλει να υλοποιεί έργα με το δικό της προσωπικό όσο αυτό είναι εφικτό, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την έκταση και της τρέχουσες ανάγκες, αρκεί να της το επιτρέπουν όσοι θέλουν για τους δικούς τους λόγους να είναι αρνητές υλοποίησης έργων από το προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος.

Με εκτίμηση
Αιμίλιος Θ Σπανίδης

 

 

 

13 σχόλια

  • Πράγματι η κυρία Τουμπουλίδου είναι τεχνοκράτης, ξέρει από διοίκηση, μπορεί και αποφασίζει για τα επείγοντα και κρίσιμα και είναι σίγουρο ότι θα βγάλει το κάρο από τη λάσπη!!!

  • Υπεύθυνος αντιδήμαρχος Εποπτείας όλων των Δ.Ε. του Δήμου Κοζάνης (Δ.Ε. Αιανής, Δ.Ε. Ελίμειας, Δ.Ε. Ελλησπόντου, Δ.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη και Δ.Ε. Κοζάνης (πλην της Κοινότητας Κοζάνης)) είναι ο Δουγαλής Γεώργιος και ΟΧΙ η κυρία Τουμπουλίδου!!!

    • Λάθος κάνεις.Αρμόδια επισπεύδουσα είναι η τεχνική υπηρεσία και η πολιτική της αρχή και όχι ο Αντιδήμαρχος όλων των πρώην ΔΕ κος Δουγαλής.
      Είναι ακριβώς που περιγράφεις κι εσύ “Υπεύθυνος αντιδήμαρχος Εποπτείας” και όχι ο αρμόδιος για την μελέτη, εκπόνηση και υλοποίηση των έργων.

  • τι νομιζεται ιδρωνει το αυτι του μηνας μπαινει μηνας βγαινει τον ενδιαφερει το παραδακι του μισθου της αντιδημαρχιας σιγα μην κατσει να σκασει μεχρι τελευταια ωρα στην καρεκλα

      • Εχεις δίκιο. Σημασία έχει να γίνεται η δουλειά και τη δουλειά την κάνει ο Γιώργος όπως ανέφερε και στην απολογισμό του παρουσία όλων των προέδρων.

  • Να τα διαβάζουν μερικές και μερικοί, αυτη είναι η αλήθεια την οποία υποστήριξε και η πρόεδρος της Μεταμόρφωσης.Η αλήθεια βλέπετε πονάει. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι πρώην υποψήφιοι του Σημανδρακου το παίζουν ξύπνιοι χαχα.

  • Η κυρία Τουμπουλίδου ανήκει στο “κάρο” και όταν είσαι επάνω στο κάρο δύσκολα μπορείς να το βγάλεις από τη λάσπη.

  • Η κυρία Τουμπουλίδου είναι όπως το είπες Κυρία. Και μάλιστα με ήθος και τιμιότητα. Η λάσπη που ρίχνεις δεν μπορεί να την βρομισει. Λυπάμαι γιατί δεν έχετε γνώση των πραγμάτων, λέτε λόγια μόνο και μόνο γιατί δεν σας αρέσει η αλήθεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.