kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο Δήμαρχος Κοζάνης περνά πολύ χρόνο στη βιβλιοθήκη …του σπιτιού του. Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης ευελπιστούν κάποια μέρα να τον δουν

9 Φεβρουαρίου 2022
10:44

Eντάξει, ας μην είμαστε απαιτητικοί. Ούτε ένα μήνα δεν έχει ο άνθρωπος που ανέλαβε Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Τι περιμέναμε; Ας περάσει ένα εξάμηνο μέχρι να την επισκεφτεί, κανένας χρόνος μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι έγινε Πρόεδρος, ενάμισης χρόνος ωσότου πάρει τις πρώτες αποφάσεις …και βλέπουμε. Άλλωστε ο ίδιος, όπως έχει αποδείξει,  με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του, συνολικά στο Δήμο Κοζάνης, είναι μακράν ο πιο “χαλαρός” Δήμαρχος, σίγουρα, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Η Χύτρα

28 σχόλια

  • Θα βγάλει και κανά βίντεο της κακιάς ώρας τάχα μου αφιέρωμα στο πόδι για την αποκριά, ίσα ίσα να βγεί από την υποχρέωση ότι τάχα μου έκανε κάτι, και ζούσαν!

  • Ο δήμαρχος έχει πολλούς συνεργάτες. Μήπως θα τον βοηθά κάποιος Ειδικός Σύμβουλος? Μήπως θα είναι ο Νικόλαος Παλάσκας? Σύμφωνα με τη σύμβαση τα καθήκοντά του θα αφορούν την οργάνωση και υλοποίηση επαφών, συζητήσεων, συναντήσεων με φορείς της περιοχής σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος που απαιτούν διαβούλευση με την τοπική κοινωνία (Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση, αναπτυξιακός προγραμματισμός κ.α.). Θα παρέχει συμβουλές και γνώμες προς τον Δήμαρχο και θα συνεργάζεται με τους ανωτέρω φορείς. Ο άνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου Κοζάνης, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση.

    • Τι έχει σπουδάσει ο σύμβουλος Νικόλαος Παλάσκας ; Συνδικαλιστής της ΔΕΗ ήταν. Έδιωξαν έναν άνθρωπο της αγοράς, το Βασίλη Παπαποστόλου από τη Βιβλιοθήκη για να αναλάβει πρωτοβουλίες ο κύριος Παλάσκας ; Φοβερή σκέψη. Μπράβο Δήμαρχε.

      • Μην ειστε αρνητικοί. Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν θέση στον πολιτισμό του τόπου. Εδώ θέλουν να κάνουν καλλιτεχνικό διευθυντή του δηπεθε συνταξιούχο της δεη. Γιατί όχι και στη βιβλιοθήκη και στο ωδειο και σε μουσεία και παντού

      • Γιατί ο προστατεύομενός σου τι πτυχίο έχει; Σε ποιόν δικηγορικό σύλλογο είναι μέλος, σαν “νομικός”; Στον ΟΑΕΔ ήταν εργασιακός σύμβουλος ή με 6μηνο πρόγραμμα κατάρτισης; Αλλά στην Ελλαδα ότι δηλώσεις είσαι. Χαλάλι σας και αυτός και το “τεράστιο” έργο του.

  • Τι ψάχνετε να βρείτε; δυστυχώς αυτή είναι η δημοτική αρχή.. Όπου και αν κοιτάξεις κάτι πάει λάθος.. Βιβλιοθήκη, δηπεθε, αντιδήμαρχοι.. γενικά όλη η λειτουργία του Δήμου.. Κρίμα για την πόλη μας..

  • ποσο υπερηφανοι πρεπει να νιωθουν αυτοι που τον ψηφισαν ε?χαιρετιματα…και μην τον ξεχασετε στις επομενες εκλογες το νου σας

  • Γιατί να πάει? Δεν υπάρχει λόγος…. Έχει την ακόλουθο εκεί….. Του έδωσε εντολή και αυτός εκτέλεσε σαν πιστό κουτάβι….

    • Kαθουλο δεν κουρασε. Ισα ισα λεει αυτα που λεει ολος ο κοσμος. απο τους μαθητες τους προεδρους των κοινοτητων τους δημοτες ολους για τη σταση του στην καθημερινοτητα τα φωτοβολταικα και πολλα αλλα. συνεχισε κοζαν κανε γλυφτρακι του Δημαρχου θα ειναι . αντε εναμισης χρονος ακομη και μετα και τα γλυφτρακια θα περασετε στο περιθωριο

    • Ο μόνος λόγος να υποστηρίζεις το δήμαρχο ρε φίλε είναι:
      α) είσαι συγγενικό πρόσωπο .

      β) κάποιο τρολακι ή ειδικός συνεργάτης.

      γ) ο φούρναρης

    • Ποιά εμπάθεια;Τι το σωστό βλέπεις; Δείξε μας κάτι που να έκανε. Μην πεις για τους δρόμους ,εντάξει εκεί έκανε έργα. Ο χειρότερος δήμαρχος διέλυσε τόν Δήμο.

  • Δηλαδή να καταλάβω. Έφυγε ένας επιτυχημένος άνθρωπος της αγοράς, ο ΠΑΠΑΠΟΣΤΌΛΟΥ για να αναλάβει τη Βιβλιοθήκη ο κύριος Μαλούτας πηγαίνοντας μια φορά το μήνα ; Γιατί βρε παιδιά ; Τι κακό είχε κάνει ο προηγούμενος πρόεδρος και τον αλλάξατε ; Μια χαρά ήταν. Απλά εσείς αποφασίζετε μόνο με βαδηυ τον πεθερό και το θείο που σας μάζεψε ψήφους. Ντροπή

  • Έχω μια απορία Ο δήμαρχος πάντα ο ίδιος δεν ήταν,σε τι άλλαξε;
    Πάντα άχρωμος,άοσμος,άγευστος
    Αυτά δεν τα βλέπατε προηγούμεν α χρονια,αν όχι κακώς αν ναι και πάλι κακώς
    Άλλος ήταν Δημαρχος αφού το ξερετε

  • Τι να πει κανείς? Αυτοδιοικητικοί οι οποίοι σύμπραξαν με τη Ν.Δ για να κυβερνήσουν,όπως και το εν λόγω κιμά Πασοκονεαδημοκρατια πουλάνε Τρέλα!!!

  • Χύτρα θέλω να σε ρωτήσω κάτι,γιατί ο αρχηγός της παράταξης του Βασίλη Παπαποστόλου ο Κυριάκος Μιχαηλίδης δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για αυτό το γεγονός θα ήθελα πολύ να μάθω και σε προκαλώ να το κάνεις θέμα εσύ, έκτος εφόσον έκανε τον δουλειά του ο Μιχαηλίδης,αλλά και ο Παπαποστόλου δεν θα πρέπει να είχε και στήριξη από την παράταξη του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.