Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Έρχονται στην Καστοριά να ανακοινώσουν έργα του ΣΥΡΙΖΑ και της προηγούμενης περιφερειακής αρχής που απλά καθυστέρησαν 2,5 χρόνια»

9 Φεβρουαρίου 2022
13:07

 

 

Οι πολίτες της Καστοριάς παρακολουθούν ένα ακόμη επεισόδιο των “πολιτικών απατεώνων” της ΝΔ, αυτή τη φορά για το φυσικό αέριο.

Έρχονται στην Καστοριά για να επιβεβαιώσουν πως καθυστέρησαν εδώ και 2,5 χρόνια την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου σε περιοχές της ΠΕ Καστοριάς συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς συμπιεσμένου αερίου στα Γρεβενά. Απόδειξη πως δεν έχουν αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Καστοριάς  ούτε στο δίκτυο, ούτε στη χρηματοδότηση, ούτε στα σημεία διασύνδεσης του TAP με το ελληνικό δίκτυο στην Ποριά και στον Περδίκκα. Το μόνο που έκαναν είναι να καθυστερήσουν το έργο στην ΠΕ Καστοριάς 2,5 ολόκληρα χρόνια για να προσθέσουν και τις περιοχές της Κοζάνης που μένουν χωρίς τηλεθέρμανση από τα γονατογραφήματα του κ. Μητσοτάκη για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση. Όσο κι αν προσπαθούν οι κομματικοί εγκάθετοι της ΝΔ στην Καστοριά να το παρουσιάσουν ως δικό τους έργο, οι πολίτες γνωρίζουν πλέον την υποκρισία τους. Γνωρίζουν πως ο ΤAP  ήταν μόνο αγωγός διέλευσης από την Δυτική Μακεδονία και η αλλαγή για να πάρουμε φυσικό αέριο έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση και την προηγούμενη περιφερειακή αρχή το 2016 και αμέσως μετά και με τη συμβολή των τοπικών Δήμων έγιναν οι μελέτες με χρονοδιάγραμμα έναρξης του έργου το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Ο μόνος αγώνας των “αγωνιστών” των γλυκών νερών είναι ο αγώνας της προπαγάνδας και του πολιτικού θράσους με τα οποία επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες.

Παραθέτω τα αρχεία που αποδεικνύουν πως το μόνο που κάνουν είναι να σφετερίζονται έργα άλλων, καθυστερώντας την υλοποίησή τους και κοροϊδεύοντας τον κόσμο.

Υ.Γ. Ελπίζω αυτή την φορά να ξεκινήσει άμεσα το έργο και να μην είναι σαν τις άλλες υποσχέσεις της ΝΔ που πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή, όπως συμβαίνει με την αποζημίωση στους φασολοπαραγωγούς, που η ΝΔ και τα στελέχη της εμπαίζουν από μήνα σε μήνα, για να κερδίσουν πολιτικό χρόνο, εδώ και 2,5 χρόνια.

12 σχόλια

  • η έκφραση ” πολιτικός απατεώνας” ή σκίστης μνημονίων με νταούλια και τα συναφή έχει κατακυρωθεί από τον αρχηγό σας

    • Οι εκφράσεις πάντως ”επικινδυνος για την δημοκρατια και την δημοσια υγεια” και τα συναφη εχουν κατοχυρωθει πληρως απο τον αρχηγο σας που κουβαλαει στις πλατες του 24.000+ νεκρούς. Τσιμουδια λοιπον! Δεν ειστε σε θεση να μιλατε. Τα χειροτερα τα ζησαμε και τα ζουμε με τον θιασο σας.

  • Δεν ειναι φυσιολογικό ; Ότι τα μεγάλα έργα δεν είναι δυνατόν να προγραμματισθούν, να μελετηθούν , να διακηρυχθούν , να συμβολαιοποιηθούν να κατασκευασθούν μέσα στην θητεία μιας κυβέρνησης ; Από λαϊκισμό …καλά πάμε

  • ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΕΣ ΤΙΙ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ..ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΑΛΙ..ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ..

  • Επειδή πήρατε και την αφρόκρεμα του πασοκ, πρώην δυνατά στελέχη, υπουργοί κ.α. Να κάνετε εγκαίνια και για αυτά που κάναν επί πασοκ. Ότι και να κάνετε, πήρατε την κατηφόρα.

  • Να μην ξεχάσετε να ξανακάνετε εγκαίνια στο μετρό θεσαλλονικης το 2030. Μπορεί να μην είστε καν στη βουλή τότε αλλά δεν πειράζει.

  • Η κυρια ειναι για γελια,λεει οτι να ναι,κανανε φιεστα με τον σταθακη στο δημαρχειο καστοριας ΧΩΡΙΣ να εχουν ευρω στα ταμεια που ΔΗΘΕΝ θα φιαχνανε το φυσικο αεριο το 2019,νομιζει απευθυνεται σε ιθαγενεις,πολιτικη απατεωνας εισαι εσυ ολυμπια και οι συντροφοι σου,εισαι δυστυχως πολιτικος παλιας κοπης,μονο παχια λογια,ευτυχως ειστε παρελθον ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  • ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ 20/12/2017 ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ 21/12/2017
    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ . ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.