kozan.gr: “Ένα Μπαούλο Μνήμες” ο τίτλος του έργου της συμμετοχής του Κ. Περτσινίδη, από το Μαυροδένδρι Κοζάνης, στο Διαγωνισμό – Έκθεση “Η ΔΕΗ Συναντά την Τέχνη” – Μια εξαιρετική παρουσίαση που αξίζει να παρακολουθήσετε (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2022
18:30

“Ένα Μπαούλο Μνήμες” ο τίτλος του έργου της συμμετοχής του Κ. Περτσινίδη, από το Μαυροδένδρι Κοζάνης, στο Διαγωνισμό – Έκθεση “Η ΔΕΗ Συναντά την Τέχνη”. Όπως αναφέρει ο ίδιος: ” Ένα Μπαούλο Μνήμες ” ο τίτλος του έργου της δικής μου συμμετοχής στην Διαγωνισμό – Έκθεση, Η ΔΕΗ Συναντά την Τέχνη.

Μνήμες Ανθρώπων Εργαζόμενων που δεκαετίες τώρα δίνουν Φώς μέσα από τον δικό Αγώνα, Μόχθο, Ιδρώτα, Θυσία, με τον δικό μας μαύρο χρυσό τον Λιγνίτη.
° Είναι ένα κερί στην Μνήμη τους.
° Είναι το αποτύπωμα Ανθρώπων – Εγκαταστάσεων (βλ. Λιπτόλ – ΔΕΗ α.ε. ΛΚΔΜ που αποτελούν το σημείο αναφοράς της Ιστορίας του Ενεργειακού Άξονα Κοζάνης Φλώρινας.
Χρέος μας να την διαφυλάξουμε και να την αναδείξουμε ως έναν μελλοντικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου που ζούμε, σε συνεργασία με τους φορείς αυτοδιοίκησης και της ΔΕΗ ΑΕ.
υ. σ. θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπητό φίλο Konstantinos Manousaridis για την δική του βοήθεια και στήριξη για το αποτέλεσμα της παραγωγής της ταινίας μικρού μήκους”.

Μια εξαιρετική παρουσίαση που αξίζει να παρακολουθήσετε.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.