kozan.gr: Σ. Κιάνας: “Δε με αφήνει αδιάφορο, σαν, ένα, γεγονός, ότι υπάρχει ένα “κενό” στο Δήμο Κοζάνης – Αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας είναι πως θα καταφέρουμε ενωμένοι να “κατέβουμε” σ’ αυτές τις εκλογές, είτε είμαι εγώ στο τιμόνι, είτε είναι….” – H ειδική αναφορά στην Π. Γκατζαβέλη & τον Χ. Γκοβεδάρο (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2022
07:44

 

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel ήταν, χθες Τετάρτη 9/2, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης Σ. Κιάνας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το Δήμο Κοζάνης και το ποιος ή ποια, στηριζόμενος από τη “γαλάζια” παράταξη, θα μπορούσε να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. Απαντώντας, ο κ. Κιάνας, ανέφερε: “Αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας είναι πως θα καταφέρουμε ενωμένοι να “κατέβουμε” σ’ αυτές τις εκλογές, είτε είμαι εγώ στο “τιμόνι”, είτε είναι ο Θ. Σιόγκας, είτε ο Τοπαλίδης, είτε ο Χ. Γκοβεδάρος είτε η κα. Γκατζαβέλη. Δε νομίζω πως έχει σημασία ποιος θα ηγηθεί, αρκεί να είναι κάτι κοινό, να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση όλων αυτών που ενδιαφέρονται για το Δήμο Κοζάνης, ώστε να δούμε το πλαίσιο που μπορεί να διαμορφώσει μια τέτοια συνθήκη (το να είμαστε ενωμένοι)”. Μάλιστα ο κ. Κιάνας, έκανε ειδική αναφορά και σε δύο πρόσωπα, από αυτά που “ακούγονται”, που θα μπορούσαν να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας, όπως η Π. Γκατζαβέλη ή ο Χ. Γκοβεδάρος.

 

41 σχόλια

  • Γελάει ο κόσμος. Ανύπαρκτο έργο. Απλά μόνο δημόσιες σχέσεις. Τι να πρωτοσχολιασει κάνεις; Την ανυπαρξία του στους μηχανικους με τον ομοιδεατη του; Την ανυπαρξία του ως Αντιπεριφερειάρχης για τη μεταλιγνιτικη όπου κατάφερε στο περιφερειακό συμβούλιο να μιλήσουν και για παράβαση καθηκοντος; Στις ανύπαρκτες σχέσεις του με την παράταξή μας στο Δήμο;
    Ας δείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι επιτέλους!
    Σας παρακαλώ μην κάνετε άλλα δώρα στην παράταξη Μαλουτα. Φτάνει πια με τους ασχετους

  • ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΦΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ
    ΦΥΣΑΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

  • Μπράβο Στέργιο έτσι προχώρα θέλουμε Παναγιώτα γκατζαβελη να αλλάξει ο Δήμος Κοζάνης προχωρήστε ενωμένοι.μπραβο Στέργιο.

  • Κασαπίδη η τον Κιανα τον Στεργιο έπρεπε να είχες Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης και όχι την Ανύπαρκτη δαδαμόγια τέτοια λάθη γιατί..τόσα λάθη κασαπίδη.θα έρθει η αντιπολίτευση Γιώργο.

  • ΣΤΕΛΙΟ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑΓΗ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ,ΑΦΘΑΡΤΟ,ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΣΤΕΛΙΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ,ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

    • Επειδή πρέπει να λέμε αλήθειες. Στο ΤΕΕ έγινε Πρόεδρος ανατρεποντας αυτόν που εκλέχθηκε πρώτος. Δεν κέρδισε ουσιαστικά κινήθηκε αντιδημοκρατικά. Αυτά τα ξέρουν όλοι.
      Ρωτήστε κανένα μηχανικό με πρώτο τον Γκοβεδαρο ο οποίος είναι κακώς συγκρίνεται με τους Κιανα κλπ φερέλπιδες σωτήρες!

  • Μόνο Τοπαλίδης!!
    Τι δεν καταλαβαίνετε;;
    Γιώργο δαγκωτό για να γίνει επιτέλους ο Δήμος Κοζάνης πραγματικά Δήμος με ανεξάρτητο Δήμαρχο τον Τοπαλίδης!!!

  • Τον κάνατε και παράγοντα τον Κιάνα βρε! Και πηραν και τα μυαλα του αερα και μιλαει και ως εκπροσωπος της παραταξης! Ποιός; Ο κύριος τίποτα. Ο αντιπεριφερειαρχης του άλλου κύριου τίποτα. να τον χαίρεστε εκεί στην ΝΔουλα

      • Φυσικά και δεν μπορούν να συγκριθούν σε τίποτα…ο Μιχαηλίδης είναι καλύτερος στις μεθοδεύσεις, στο ξεπούλημα των δημοτικών εκτάσεων και σε πολλά πολλά άλλα…

  • Πραγματικά είναι αντίγραφο του Αβραμόπουλου. Κύριος Τίποτα. Λόγια χωρίς ουσία και παρουσιαστικό που αρέσει στον κόσμο. 1 χρόνο στην Αντιπεριφέρεια τα κάνε μαντάρα οπου ασχολήθηκε, τον προσπερνούσαν οι εξελίξεις. Στην καινούργια θέση Ψηφιακού Μετασχηματισμού!! είναι εντελώς άσχετος και εξαφανισμένος. Μας πήρε 20 χρόνια να καταλάβουμε πόσο ανίκανο είναι το καλό παιδί ο Γιώργος με το μικρόφωνο, αντε να τον φορτωθούμε και τον Στέργιο καμιά 20ετια να αποτελειώσει ότι έμεινε.

  • Άψογος!!! Έβαλε τα πράγματα στη σωστή διάσταση. Εδώ θα φανεί ποίοι πραγματικά θέλουν τον Δήμο και ποίοι πραγματικά είναι μόνο λόγια και κριτική!

  • Ο Κιάνας μιλάει για το “καλό του τόπου” και κλαιν κι οι πέτρες από το ελάχιστο έργο που έκανε τόσα χρόνια και στο ΤΕΕ και στην Περιφέρεια.

  • Αφήστε τα παιχνίδια και στηρίξτε το Γκοβεδαρο αυτή τη φορά ο μόνος με διείσδυση στους άλλους χώρους γιατί αλλιώς πάλι θα χάσουμε

  • Τέτοια ζήλια, τέτοιο μένος για έναν νέο άνθρωπο που μιλάει σωστά, με επιχειρηματολογία και σχέδιο. Πάντα έτσι γίνεται, όσο περισσότερο φοβάσαι κάποιον (πολιτικά στην προκείμενη περίπτωση), τόσο περισσότερο κράζεις και φωνάζεις. Με τέτοια μυαλά δεν πάει μπροστά ο τόπος, αγαπημένο σας χόμπυ ειναι η ανθρωποφαγία, κρίμα!

  • Οποιος θελει ας βγει μπροστα μονο η φιλικη ετερεια της τριανδριας να φυγει απο τον δημο μπας και αποκτησει αυτη η πολη δημοτικη αρχη!!!

    • Φτάσαμε πάλι εκεί που ήμασταν πριν αρχίσουν τα μνημόνια. Μόνο αυτό έκαναν οι άριστοι της δεκάρας. Άνοιξαν νέες μαύρες τρύπες, πλούτισαν τις φαρμακευρικες, φτωχυναν τον λαό, μας ρημαξαν σε αναδρομικους φόρους με τόκους. Μας αφανισαν τα τέρατα.

  • Nα προτείνω οι 45 τύποι που θέλουν όλοι να γίνουν δήμαρχοι/περιφερειάρχες, να βάλουν όλοι μαζί και μετά να μοιραστούν τη θητεία, ένα-δυο μήνες ο ένας. Θα έχει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα και δεν θα στενοχωρηθεί κανείς και δε θα μας ζαλίζετε συνέχεια με το ποιος θα βγει. Βγείτε όλοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.