Β. Κωνσταντόπουλος: Ο πεζόδρομος «Βαθύλακκος-Ροδίτης» και η αξιοπιστία του δημάρχου Σερβίων

10 Φεβρουαρίου 2022
11:22

 

Από ανάρτηση του δημάρχου και τις φωτογραφίες που παραθέτει,  με χαρά διαπιστώσαμε ότι φωταγωγήθηκε η πλατεία και η είσοδος της Μεσιανής.

Η είσοδος της Μεσιανής είναι ο πεζόδρομος που ξεκινάει από τον Βαθύλακο και καταλήγει στον Ροδίτη.

Είναι ένα έργο που ήταν γενική απαίτηση των κατοίκων όλων των χωριών του άξονα Βαθύλακος-Ροδίτη.

Εμείς ως δημοτική αρχή, οραματιστήκαμε το έργο,  εκπονήσαμε την μελέτη, η οποία επικαιροποιήθηκε από την επόμενη δημοτική αρχή του κ. Κοσματόπουλου.

Το έργο εντάχθηκε στον Τοπικό Πόρο, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και εκτελέστηκε κατά την διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής του κ. Κοσματόπουλου.

Ο  δήμαρχος καμαρώνει τώρα για το έργο και καλά κάνει, γιατί ο καθένας πρέπει να βάζει το λιθαράκι του, για το καλό του δήμου.

Ακούστε όμως τι είπε στην τελευταία συνεδρίαση (04-02-2022) του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης, ότι έβγαλε τα χρήματα του Πόρου που προοριζόταν για τις μελέτες των αρδευτικών όλου του δήμου, ύψους 445.000 € και τα τοποθέτησε για την αγορά ακινήτων στην πόλη των Σερβίων.

Στην τοποθέτησή του ασκεί κριτική για την χρήση του Πόρου από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την ένταξη του έργου του πεζόδρομου στον Πόρο.

1:41:30 λεπτό της συνεδρίασης,

 διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=DI1cx5DcFMQ

Δήμαρχος:  «Να σκεφτώ τι έκαναν οι προηγούμενοι; Η προηγούμενη δημοτική αρχή, όχι η προπροηγούμενη, έκανε πεζοδρόμια από τον Βαθύλακο ως τον Ροδίτη, ενέταξε εκεί έργο 500.000 τόσες χιλιάδες ευρώ! Πεζοδρόμια!…Εμείς δεν κάνουμε πεζοδρόμια….»

Πότε λέει την αλήθεια; Οι πολίτες ας κρίνουν…

3 σχόλια

  • “Πεζοδρόμια!…Εμείς δεν κάνουμε πεζοδρόμια….» λέει ο Ελευθερίου! Και που είναι το κακό να γίνουν πεζοδρόμια και πεζόδρομοι; Να λοιπόν ποιοι είναι οι χωριάτες !Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι ο φροντιστής κατηγορεί την προπροηγούμενη διοίκηση στην οποία όχι μόνο μετείχε αλλά ήταν και πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο! Τελικά Κίτσο όπως γράφει Κωνσταντόπουλος πότε έλεγες ψέματα; Τότε η τώρα;

  • Ο Κωνσταντόπουλος επικαιροποιησε την μελέτη ανάπλασης που είχε γίνει επι κοκκολιου και έγινε λίγο υποφερτή η κωμόπολη. Με πρόεδρο συμβουλίου τον Ελευθερίου ο οποίος τώρα καμαρώνει για πεζόδρομους και πεζοδρόμια ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ! Άντε μπας και καταλάβουν επιτέλους και οι τελευταίοι τι σόι δήμαρχο βγάλαμε για ένα λεωφορείο ψηφους

  • Αγέραστος ο Κωνσταντόπουλος. Όπως τον θυμάμε πριν τριάντα χρόνια είναι.

    Ας πούμε και τον πόνο μας: Μαλούτα θα μπαλώσεις κανένα δρόμο η περιμένεις τον πόρο;
    ΒΓΈΣ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΈΞΩ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ, ΡΏΤΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.