Τα “άκουσε” από αγρότες ο Κασαπίδης στην Καστοριά¨- “Eσεις που γυρνουσατε με μια κάμερα στους στάβλους ήρθατε εδώ να μας πείτε πως δε γνωρίζετε το πρόβλημα. Είστε βαθιά νυχτωμένος και κρίμα” (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2022
13:53

 

Στην Καστοριά βρίσκεται από το πρωί σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, με αφορμή την εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την έναρξη εργασιών του φυσικού αερίου στην Καστοριά, αλλά και την επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Εκεί συναντήθηκε με τους αγρότες που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση και άκουσε την έντονη διαμαρτυρία τους. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του SVOURANEWS.GR

 

42 σχόλια

  • αφηστε τον περιφερειάρχη στο μηδενικό του έργο.Τι τζάμπα τον πληρώνουμε τόσα χρονια βουλευτής και αλλα και τωρα περιφερειάρχης τί καλό μπορεί να έκανε?πείτε μου ένα έργο που πρόσφερε.

    • Μακάρι να πάνε και να πάρουν τον δήμο. Και εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος, γιατί στην περιφέρεια 2,5 χρόνια φρου φρου και αρώματα. Θα ριχτω μπαμπά μ θα σε δω παιδί μ

      • στη γεφυρα που κατερρεε, που ήθελε φαναρια και τώρα μαινουν μπουγιο όλα τα αυτοκίνητα και το φορτίο που δέχετεαι είναι πολλαπλάσιο αλλα από τη μία η ρημάδα δεν πέφτει και απο την αλλη δεν εχει το σθένος να πεί εκανα λαθος (…)

  • Τον ψηφίσατε. Δημοκρατία έχουμε. Αν εσείς περιμένατε κάτι διαφορετικό από αυτόν και τη ΝΔ, τότε το πρόβλημα το έχετε εσείς. Δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Για τον Άδωνι, τον Βοριδη και την παρέα του μιλάμε.

  • ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΤΡΑΦΕΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  • Γιωρίκα πες τους ρε συ να βαλουν καμια κοτουλα σε κανεναν κηπακο να τα κονομησουν αν σου βασταει ξερεις εσυ να ταιζεις καλο σανο.

  • Βγήκε μετά από πολύ καιρό από το μέγαρο και ήρθε σε επαφή με την πραγματικότητα του τόπου! Δεν πείθει πλέον κανέναν!

  • Έχει χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο, αποκλεισμένος από την πραγματικότητα και περιτριγυρισμένος από λίγα ανίκανα άτομα που τον εξυμνούν ώστε να νιώθουν κάποιοι

  • Δουλέψτε και αφήστε τις πορείες και τις διαδηλώσεις μη ξεχνάτε είμαστε υπό εποπτεία ακόμα!!! τα μνημόνια μπορεί και να ξαναέρθουν!!!Τα κάπιταλ κοντρόλ οι μετανάστες μπορεί πάλι να κατακλύσουν τη χώρα και τότε πάλι θα λέτε ότι είχατε αυταπάτες και δεν ξέρατε και οτι παρασυρθήκατε…πόσο γρήγορα ξεχνά ο Έλληνας!!

  • Κρίμα.κριμα.κριμα.Σε ψήφισα και όλας αντί να κάτσεις εκεί Με τούς αγρότες η νά τούς καλέσεις να συζητήσουν τά προβλήματα και να τά μεταφέρεις στην κυβέρνηση.Εσυ σηκώνεσαι και φεύγεις.Καλο βράδυ ?.Κ.Κασαπιδη..

  • To no1 έγκλημα του Κασαπίδη υπήρξε που δεν γύρισε το τραπέζι ανάποδα όταν ανακοινώθηκε η απολιγνιτοποίηση χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση και προετοιμασία.
    Τον πιάσανε στον ύπνο!
    Καταδίκασε την περιοχή η αδράνειά του, τότε.
    Για να έχεις όμως τέτοια αντανακλαστικά θα πρέπει να έχεις τριβεί με την πραγματική ζωή…

  • Στην Καστοριά τελείωσε από την στιγμή που άλλαξε τον Σαββόπουλο κάνοντας τα χατίρια σε 2-3 παλαιοκομματικούς που θέλουν να λύνουν και να δένουν,όταν ο κόσμος δίνει στον πρώτο 7000 ψήφους και στην δεύτερη 3000 και εσύ ζεις στον κόσμο σου και βάζεις αντιπεριφερειάρχη την δεύτερη ε σε λίγο θα ψάχνεις στην κάλπη ψήφους και δεν θα βρίσκεις.

      • Φιλε αυριο αν γινοντουσαν εκλογες ο Σαββοπουλος θα επαιρνε 8000 ψηφους στην καστορια οταν ο δευτερος θα επαιρνε 2500,οντως ειναι φανταστικος στα αυτοδιοικητικα και μακραν ο καλυτερος,ρωτα να μαθεις απο τους αντιπαλους του,τα ιδια λενε,ο κασαπιδης εκανε μεγα λαθος που τον αλλαξε,δυστυχως θα το πληρωσει στις εκλογες.

  • Κασαπίδη ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !! Σταματά να κάνεις περισσότερο κακό στη δυτική Μακεδονία και στη νέα δημοκρατία !! Άπαντες μετανοιωσαμε που κάναμε το λαθος και σε στηρίξαμε ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

  • Συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος, στα χρόνια που έχει διατελέσει βουλευτής και κατόπιν περιφερειάρχης, έχει να επιδείξει ένα, ένα έργο; Όλο δηλώσεις του στυλ ο πνευματικός μου μου είπε να μην ψηφίσω το μνημόνιο, βάλτε κοτούλες και σαχλαμάρες. Με την κυβέρνηση καμία διεκδίκηση, γελάκια και αγκαλιές. Ο μισθός παχυλός και όλα πρίμα. Τι όχι???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.