kozan.gr: O Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης X. Tσεβεκίδης απαντά στο ερώτημα αν θα τον ενδιέφερε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του 2023 (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2022
19:18

 

O Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης X. Tσεβεκίδης απαντά στο ερώτημα αν θα τον ενδιέφερε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του 2023. Δείτε τι ανέφερε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel

16 σχόλια

  • Γιατρέ προχωρά και είμαστε μαζί σου να αλλάξει η Δυτική Μακεδονία να φύγει ο Κασαπίδης ότι χειρότερο πέρασε από πότε κασαπίδη φύγε.

  • Ο Τσεβεκίδης είναι ένας καταξιωμένος καρδιολόγος αλλά θεωρώ ότι επιτέλους πρέπει να δούμε στην θέση του Περιφερειάρχη, κάποιον που τα κατάφερε στον ιδιωτικό τομέα της επιχειρηματικότητας.
    Μόνο τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν σε βάθος και με ρεαλισμό τι χρειάζεται ο τόπος μας.

  • Για αντιπεριφερειάρχης υγείας πιθανόν να είναι καλός . Από πολιτική δεν το έχει και μπράβο του που έμμεσα το παραδέχεται. Σε μια συλλογική προσπάθεια χωρίς κομματική ταυτότητα στον τομέα του θα βοηθούσε .

  • AΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ κ.ΤΖΕΒΕΚΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΛΙΚΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΣΝΑΚΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

  • η περιφερεια δυτικης μακεδονιας χρειαζετε μια νεα αναπτυξιακη ωθηση μια ωθηση που πρεπει να την δωσει ενας ανθρωπος ο οποιος διαθετει οραμα,πυγμη και προπαντων να ειναι μακρια απο κομματα και μηχανισμους που βλεπουν μονο το λεγομενο κομματικο συμφερον και οχι το συμφερον της τοπικης κοινωνιας,χορτασαμε πια απο κομματικα στρατιωτακια

  • Πειτε μας την επιτυχια του στον ιατρικι συλλογο, ουτε αυτο δεν μπορει, να μπορει περιφερεια??? Ο κοσμος δεν ειναι χαζος.

    • Μάλλον δεν είσαι από την Κοζάνη . Αγαπητέ μου ο ΙΣ επι προεδρίας Χ, Τσεβεκίδη απέκτησε επιστημονική υπόσταση και μόνο έργο έχει να επιδείξει . Πήγαινε στα χωριά της περιφέρειας μας και ρωτά πόσους συνανθρώπους έχουν εξετάσει δωρεάν μέλη του ΙΣ Κοζάνης .

  • Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΙΓΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ …ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ..ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΦΕ…
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ..ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.