kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δάσκαλε που δίδασκες….

10 Φεβρουαρίου 2022
23:39

 

Η πληθώρα ονομάτων, από το χώρο της ΝΔ, που εμφανίζονται ως πιθανές υποψηφιότητες για το Δήμο Κοζάνης, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Ε. Σημανδράκο, καθώς αν κάποια από αυτές τελεσφορήσει και μάλιστα σε ενωτικό κομματικό πλαίσιο, τότε τα πράγματα για μια εκ νέου υποψηφιότητα του ίδιου, που είχε αρκετούς υποψηφίους από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Mε ανάρτησή του στο facebook, χωρίς να κατονομάσει, αναφέρεται, πλαγίως, σε εκείνους που είναι εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι/Αντιπεριφερειάρχες, ακούγονται ως πιθανές υποψηφιότητες για το Δήμο Κοζάνης και βολοδέρνουν σε ένα συγκεκριμένο κανάλι ψάχνοντας “κενά” ή βλέποντας – το Δήμο Κοζάνης – ως προσωπική – πολιτική ευκαιρία. Ανεξαρτήτως αν έχει δίκιο ή όχι (θα το κρίνουν οι πολίτες), ο ίδιος φαίνεται να ξέχασε πως – με το ίδιο σκεπτικό – κι εκείνοςβολόδερνε” στο ίδιο κανάλι, όταν ήταν Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και το μέλλον του στην Περιφέρεια με τον Θ. Καρυπίδη προμηνύονταν δυσοίωνο. Τότε, βλέποντας το δικό του, επερχόμενο, πολιτικό αδιέξοδο,  είδε ως προσωπική – πολιτική ευκαιρία το Δήμο Κοζάνης …κι ας μη του “βγήκε”, όπως επιθυμούσε (βολεύτηκε, ως ένα βαθμό, πάντως). Σήμερα, ανησυχώντας για το πολιτικό του μέλλον, παριστάνει το “δάσκαλο” και τον τιμητή, ξεχνώντας πως τα γραφόμενά του θα μπορούσαν να αποτυπώνουν, με τον καλύτερο τρόπο, τη “στρατηγική” που εκείνος ακολούθησε, για να μεταπηδήσει στον Α’ βαθμό της αυτοδιοίκησης.

Η Χύτρα

 

 

55 σχόλια

    • Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήσουν στον συνδυασμό του Παπαιορδανιδη ..για κάποιον λόγο το ΠΑΣΟΚ δεν εκπροσωπήθηκε και εσύ οριστηκες Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών με τον Καρυπίδη ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα είσαι ο αυριανός δήμαρχος Κοζάνης αφού ο Μαλουτας σου έδωσα το δαχτυλίδι.

      • πως θα γίνει ο αυριανός δήμαρχος; θα τον ψηφίσει ο μαλούτας; άλλοι; ο άνθρωπος πολιτικά είναι το απόλυτο τίποτα, όπου φυσάει ο άνεμος, ούτε καν άποψη δεν έχει

      • δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται
        την στήριξη τοπικών sites στον Σημανδράκο δεν την ξεχνάμε.ΌΠως και την στήριξη σε κάποιους δημάρχους με την αναπαραγωγή κάθε “εξυπνάδας” που γράφουν στο facebook
        πρώτα κάνουν κάποιοι αγώνα να μας τους φορτώσουν και μόλις δουν ότι στραβώνει το πράγμα αρχίζουν την “κριτική”..
        έτσι και με τον πολιτικά γκρίζο και φτερό στον άνεμο Σημανδράκο

    • Τι να μας πει. Σε άλλο Νομό ήταν και σε άλλο Δήμο μέχρι να φέρει τα πολιτικά δικαιώματα στην Κοζάνη την τελευταία στιγμή. Και να έκανε κάτι, άλλους αφορά.

      • Βαγγέλη μαζί με τον Λάζαρο, τον Γιάννη από τα Αλωνάκια, τη Νουλα, τον Γρηγόρη και την Ελπίδα έχετε μέλλον. Άλλωστε είστε μαζί από το 2019 (πριν τις εκλογές). Σήμερα είναι όλα γνωστά τα συμπεθέρια οι φιλίες και οι επιχειρηματικές συνεργασίες.

  • Βαγγελη ηλπιζες οτι θα σου δωσει στηριξη η ΝΔ οπως θα σου εδινε και την αλλη φορα και τωρα που βλεπεις πως υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι και τα πραγματα για σενα ειναι πολυ χειροτερα απο το 2019 σε επιασε τρεμουλο. δεν πειραζ καλα ηταν οσο εδω.

  • Εσεις δηλαδή μπορείτε να μας πείτε συγκεκριμένα τι έχετε κάνει για το θέμα της απολιγνιτοποίησης;
    Εκτός εάν θεωρείτε ότι η λύση του προβλήματος είναι οι απέραντες εκτάσεις των φωτοβολταικών που τόσο πολύ στηρίζετε με τις ψήφους σας.

  • ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

  • Ας ελπίσουμε αυτούς που κράζει ο βαγγος να μην ανακοινώσουν την υποψηφιότητα τους σαν ψέμα (1Απριλιου). Όχι τίποτε άλλο.. μην έχουν την ίδια κατάληξη, φοβάμαι.

  • Βαγγελη εισαι φιλος αλλα εδω η Χυτρα εχει δικιο. το να κατηγορεις τους αλλους για κατι που ακολουθησες εσυ ειναι ατοπο. επισης και εσυ εισια στα πραγματα τωρα ως αντιδημαρχος κοζανης. εσυ τι εκανες για την απολιγνιτοποιηση; συγνωμη αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι

  • Θα παρακαλουσα εκει στην ΝΔ αν ερθει ο κ.σημανδρακος να σας ζητησει θεση Δημοτικού Συμβουλου επειδή Δήμαρχος δεν μπορει να κατεβει ας το καταλαβει επιτελους μην τον βάλετε.Ακούτε.
    Επρεπε να γραψει κατι γιατι ως Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας δεν φαίνεται πλέον στα Μεσα Ενημέρωσης..Χάθηκες Βαγγέλη απο την Εράτυρα..ααα κατέβα στο Βοιο Δημοτικός Συμβουλος με το Ζευκλη.

    • Ο Σημανδρακος κατεβηκε για Δημαρχος και μαλιστα με ανεξαρτητο συνδυασμο. Ενω εκεινες κι εκεινοι που κρυβονται πισω απ τις πλατες της ΝΔ δεν τολμουν να κατεβουν παρα μονο για υποψηφιοι συμβουλοι με συνδυασμο που πηρε τη στηριξη με τη ΝΔ. Οποιος μπορει ας κατεβει. Ιδου η ροδος

  • Βαγγέλα θυμήσου.. Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών.. ΑΝΚΟ.. Αντιδήμαρχε Τεχνικών Υπηρεσιών. Ναι σε όλες τις παραχωρήσεις εκτάσεων (πλην της τελευταίας Βατερού-Αργίλου-Τμήμα Πανεπιστημιούπολης-Ακρινης). “Δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς” κατά την ρήση του αειμνήστου Κουτσόγιωργα..

  • Σημανδράκο ο πρώτος που θα φύγει απο εσενα ειναι ο Τζουμερκιώτης εδω θα εισαι και θα το δεις θα παει στον συνδυασμος της ΝΔ.Αλλωστε το 2010 ηταν με τη Νανοπουλου,το 2014 με το Μαλουτα και το 2019 με εσενα.το 2023 θα ειναι σε αλλο συνδυασμο ο Γρηγόρης ο παλιος σου φίλος…
    Ετσι ειναι Πουλησες τον Ππαιορδανίδη το 2014 μετάπουλησες τον Καρυπιδη και Ηθελες να γινεις Περιφερειαρχης, καποια στιγμη ολοι αυτοι θα πουλησουνε εσενα κ.Αντιδημαρχε της Πολεοδομιας.

  • πολυ καλα τα ειπες βαγγελη. μικροι μεγαλοι στα καφενεια. ολοι οι πολιτικα ανυπαρκτοι με μηδενικο εργο κανουν κ τους παραγοντες. μαυρο μεχρι τελους

  • καλα ρε εισαι σοβαρος μιλας και εσυ μεχρι τελευταια μερα στην καρακλα θα καθεσαι απο οπου να σε πιασουνε ακρη δεν βγαινει μαζι σου μην παιζεις με τα νευρα μας γιατι αυτο επιδιωκεις

  • Βαγγέλη ο λαός της Κοζάνης μίλησε.
    Άντε τα λέμε.
    Πάρε μαζί σου και τους υπόλοιπους 2 να κάνετε τριανδρία

  • Δεν μας ενδιαφέρει αν τον προτιμήσει η ν.δ η θα κατέβει μόνος του..μας ενδιαφέρει να μας πει τι πολιτικο έργο έχει παραχθεί απο αυτόν ως αντιδήμαρχος..εκεί δεν είναι λαλιστατος ο σημανδρακος απο οτι φαίνεται..τα φωτοβολταϊκά είναι πιο σοβαρή ενασχόληση ..

  • Με οτι στηριξει να κατεβει ο Βαγγελης θα φαει μαυρο και αυτος και οι αλλοι 2 που τον βοηθανε και με τον καμπουριδη να παει δευτερη κυριακη θα χασει γιατι ο κοσμος δεν ξεχναει θα το παρει το μυνημα καλα και πριν και μετα τοις εκλογες…

  • Μπερδεψε τα κομματα ο Βαγγελας πανε ρε με τον ανδρουλακη τωρα που ανεβαινη κιολας παρακαλας την νδ ετσι και αλλιως παλι τεταρτος θα βγεις!!!

  • Ξεχνάει και ο ίδιος ότι ήταν εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης ταυτόχρονα;;;
    Λοιπόν ας βάλουμε τα πράγματα κάτω και με σειρά.
    Έχουν εκδηλώσει μέχρι σήμερα 11 την πρόθεση τους για να κατέλθουν ως υποψήφιοι Δήμαρχοι Κοζάνης χώρια τους υπάρχοντες αυτοδιοικητικούς που δεν έχουν”εκδηλωθεί” ακόμη.
    Αυτό είναι πρωτάκουστο πραγματικά τόσοι πολλοί υποψήφιοι που θέλουν να μας σώσουν και να μας διοικήσουν.
    Παίζει κάτι πιο βαθύ για όλο αυτό το θέμα;;;
    Μήπως μαγειρεύεται κάτι που εμείς οι απλοί πολίτες δεν ξέρουμε;;;
    Συμπέρασμα;;; να μην την ξαναπατήσουμε γιατί άλλα 5 χρόνια χαμένα δεν τα σηκώνει η περιοχή μας.
    Ο Δήμος αυτή την στιγμή είναι αμέτοχος έως και ανύπαρκτος σε πολλά θέματα της καθημερινότητας μας και περιορίζεται για το μέγεθος του μόνο στην καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων και στην είσπραξη τελών και λογαριασμών.
    Και όλοι αυτοί κάνουν το κομμάτι τους…

  • Ο κύριος τι δουλειά έχει να ζητά στήριξη από τη ΝΔ? Ήταν ποτέ σε αυτό τον χώρο? Καιροσκόπος κ άσχετος είναι. Επίσης δεν έχει καμία δουλειά στην περιοχή της Κοζάνης. Στο Βόιο κ στα Γρεβενά να πάει κ καλά να περάσει.

  • Κάτι φιλοδοξα παιδάκια που αφού τα διόρισαν σε κρατικοδίαιτη επιχείρηση είχαν και πολιτικές φιλοδοξίες να ηγηθούν και ηγήθηκαν σε υψηλές πολιτικες θέσεις αποδεικνύοντας οτι , οτι κάνουν το κάνουν για τον εαυτό τους και οτι χειρίζονται έχει σφραγίδα τρέχουσας διαχείρισης και δημοσιολογικής λογικής.Μετά απο τους ρόλους αυτούς αφού καβαλησαν το καλάμι νομίζουν και θέτουν εμμεσα στην κοινωνία το ερώτημα ΄΄ τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους”. Τώρα φταίνε αυτοί η όλοι εσεις που τους ψηφίζετε ενω ξέρετε πόσο υποκριτές , μωροφιλόδοξοι και ανίκανοι είναι ; ETΣΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.