Ο Γ. Τοπαλίδης για τον ορισμό του ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.»: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση: “Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω αυτή την τιμητική και υπεύθυνη θέση”

11 Φεβρουαρίου 2022
16:34
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, αρμόδιο υπουργό για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, ο οποίος με απόφασή του με όρισε ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.» (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.) με διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.» Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την στήριξη και τη σημαντικότατη υποστήριξη του.
Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω αυτή την τιμητική και υπεύθυνη θέση και δεσμεύομαι ότι θα συμβάλω στην επίτευξη του εθνικού σχεδίου για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των λιγνιτικών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης.
Είμαστε αποφασισμένοι και προχωρούμε, γνωρίζοντας την ισχυρή υποστήριξη και επιθυμία του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Παπαθανάση και του Υπουργού κ. Γεωργιάδη στην υλοποίηση του σημαντικότατου αυτού σχεδίου. Θα τα καταφέρουμε για το καλό της κοινωνίας, της οικονομίας και της Ελλάδας μας.
Σημαντικό είναι να αναφέρω εδώ τις δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών:
Του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη: «Η επιτυχία του εγχειρήματος της απολιγνιτοποίησης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για τη χώρα και για την Ευρώπη. Η παρουσία του κ. Θεόδωρου Λύτρα στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Α.Ε.», του ΔιευθύνοντοςΣυμβούλου κ. Μπούκη καθώς και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούν ένα μεγάλο εχέγγυο για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας και την τήρηση των πολύ σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε βάλει. Εύχομαι καλή επιτυχία».
Του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση: «Προχωράμε με αμείωτους ρυθμούς το σχεδιασμό μας για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση. Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ θα συμβάλει καθοριστικά τόσο στον μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των περιοχών μετάβασης όσο και στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, διευκολύνοντας την ανάπτυξη των επενδυτικών σχεδίων και των έργων υποδομής. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταπεξέλθουν πλήρως στα νέα τους καθήκοντα».

35 σχόλια

  • Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

    Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ».

  • Πώς τόπε εκείνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
    Ότι οι επιλογές γίνονται βάσει αξιολογήσεις με κριτήρια αξιοκρατίας
    Τώρα πως συμβαίνει η εκάστοτε κυβέρνηση να επιλέγει πάντα βάσει αξιοκρατίας τα δικά της στελέχη και οι λοιποί πάντοτε να αποκλείονται,ε δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες να το καταλάβει καποιος

  • Γιώργο εσύ είσαι το μέλλον του Δήμου Κοζάνης!
    Έχεις μια θαυμάσια ομάδα από το πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας, τον Πρύτανη κ. Θεοδουλίδη, τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρόπουλο, Σπύρτου και Σαργιαννίδη που μπορούν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό σου και να αναλάβουν επικεφαλείς των Αντιδημαρχειών.
    Γιώργο προχώρα! Σε στηρίζουμε για τκ νέο Δήμο Κοζάνης με τους επιστήμονες του πανεπιστημίου να συνεπικουρούν το έργο σου!

      • Γιατί μπούρδες;

        Ο Γιώργος είναι ο μόνος που μπορεί να συντονίσει και να εντάξει σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης την ηγετική επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας, ενός ιδρύματος ισάξιου του ΜΙΤ. Βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας έρευνας, τι καλύτερο υπό τον κ. Τοπαλίδη να αναλάβει τις αντιδημαρχίες του Δήμου Κοζανης!

  • Οφείλεις να πεις πάντως ότι έχει ωραίο στήσιμο. Αναρωτιέμαι έχει τόσο ελεύθερο χρόνο; Έτσι είναι ολο το βοηθητικό προσωπικό του πρώην ΤΕΙ;

    • Ο μόνος «βοηθητικός» είναι αυτός που θα χρειαστείς εσυ «ανώνυμε», φίλε. Γιατί ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις , μπες στη σελίδα του πανεπιστημίου να δεις τα μαθήματα που διδάσκει στην πολυτεχνική σχολή . Οι βοηθητικοί, χρειάζονται γιατί αν δεν ξέρεις να μπεις στο Ίντερνετ, δεν ξέρεις να διαβάζεις χρειάζεται. Επίσης σε πιο σοβαρές περιπτώσεις ακόμη περισσότερο.

    • Νομίζω ότι λες κακίες.

      Η ανακοίνωση συγχαρητηρίων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τον κ. Τοπαλίδη και αναγνώριση της επιστημονικής του υπόστασης.

      Ο κ. Γιώργος Τοπαλίδης αποτελεί το μέλλον της περιοχής και είναι βέβαιο ότι μόλις κατέλθει και υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Κοζάνης, θα αξιοποιήσει τους επιστήμονες του ΠΔΜ.

  • Ο Κικιλιας τον ξήλωσε τον Τοπαλιδη για πλαστό πτυχίο;
    Ο Άδωνις τον έβαλε στη διαχείριση των δισεκ; για την αναπτυξη;
    Μπραβο !

    • Ακούστηκε ότι ο Κικίλιας ζήτησε συγγνώμη.

      Ιδού η απόδειξη!! Μπράβο σου ρε Άδωνι!!

      Πρώτη φορά ακούστηκε να παύεις κάποιον για τίτλο που ούτε καν χρειαζόταν και άλλοι δεν είχαν…

      Η αδικία αργά ή γρήγορα λάμπει.
      Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.