X. Eλευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Το αντιπλημμυρικό έργο των Σερβίων, προϋπολογισμού 2.340.000 ευρώ, έχει ξεπεράσει το 50% της κατασκευής – πληρωμής του”

13 Φεβρουαρίου 2022
17:36

 

Το αντιπλημμυρικό έργο των Σερβίων έχει ξεπεράσει το 50% της κατασκευής-πληρωμής του, ένα έργο προϋπολογισμού 2.340.000 ευρώ που ωρίμασε δημοπράτησε και εκτελεί η νέα Δημοτική Αρχή. Τα Σέρβια προσδοκούσαν για τουλάχιστον 15 χρόνια την εκτέλεση αυτού του τεράστιου έργου. Επειδή το έργο έχει φτάσει πλέον στην “καρδιά” των Σερβίων και στις οδούς Παπανδρέου-Καρατάσου και σε λίγο στην Κάρπου θα παρακαλούσαμε για την υπομονή καθώς και την προσοχή στις ανωμαλίες του οδοστρώματος όλων των Δημοτών για ένα τελευταίο εξάμηνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τεχνική μας υπηρεσία αλλά και στον κατασκευαστή του τεράστιου έργου, μιας και τα όποια προβλήματα λύνονται ταχύτητα χάρη στην υπερπροσπάθειά τους.

 

3 σχόλια

  • Όπως έγραψε: το ωρίμασε. Διότι το έργο έχει παρελθόν και φυσικά ΔΕΝ είναι φαραωνικό όπως ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ.
    Βλέπεις είναι Μητρόπολη (!) τα Σερβια

  • Ο δήμαρχος όπως πάντα καπηλεύεται τα έργα άλλων. Το έργο μελετήθηκε και ωρίμασε από τον Κωνσταντόπουλο. Η μελέτη εντάχθηκε στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ από τον Κοσματόπουλο το 2018. Βρήκε δηλαδή ένα έργο ενταγμένο σε πρόγραμμα με χρηματοδότηση. Ο σημερινός δήμαρχος το εκτελεί. Τι θα έκανε δηλαδή θα το σταματούσε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.