kozan.gr: O Aντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρος Χατζηζήσης κάνει λόγο για διαπόμπευσή του – Ούτε πιάστηκα στα… “πράσα” ούτε έκανα κανένα ρουσφέτι – Στο Γραφείο του Συμπαραστάτη του Πολίτη θα τον πήγαινα για να λύσω το πρόβλημά του – Αξιώνω την αποκατάσταση του ονόματός μου και της αλήθειας” (Βίντεο)

15 Φεβρουαρίου 2022
10:29

 

Φανερά ενοχλημένος για τ’ ότι μια ατυχής στιγμή, όπως την χαρακτήρισε, στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όταν, ξεχνώντας ανοιχτό το μικρόφωνό του, ακούστηκε να συνομιλεί στο τηλέφωνο με κάποιον “κ. Χρήστο”, λέγοντάς του ότι θα τον πάει σε γραφείο στην Κοζάνη, εκλήφθηκε από ΜΜΕ ως μια στιγμή που “πιάστηκε στα πράσα” να κανονίζει “ρουσφέτι” για κάποιον ψηφοφόρο του, αναφέρθηκε, σήμερα Τρίτη 15/2/2022, στη συνεδρίαση του οργάνου, ο Aντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης  Λάμπρος Χατζηζήσης, μιλώντας για διαπόμπευσή του  κι αξιώνοντας την αποκατάσταση του ονόματός του και της αλήθειας.

3 σχόλια

  • Κύριε Χατζηζήση όσο κακοπροαίρετος και να ναι κάποιος , καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτε ΑΠΟΛΥΤΩΣ που μπορεί να χαρακτηριστεί ΜΕΜΠΡΌ.

  • Για να συνεννοηθούμε. Δεν υπάρχει οικονομική επιτροπή Περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Υπάρχει οικονομική επιτροπή και περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, δύο διαφορετικά πράγματα

  • ton επιασαν με την γιδα στην πλατη και χαλαστηκε κιολας..μην καταστραφει η ανυπαρκτη πολιτικη του καριερα..εχει γεμισει ο κοσμος με φτηνους πολιτικαντηδες της πλακας..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.