Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής

16 Φεβρουαρίου 2022
13:46

Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στην  Κοζάνη.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι της Π.Ε. Κοζάνης.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: α) Μιχάλη Πιτένη Θεατρικό Συγγραφέα, β) Κωνσταντίνο Μπαμπίλα Θεατρολόγο – Σκηνοθέτη, γ) Γιώργο Λεπίδα Σκηνογράφο.

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στην Εναλλακτική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

3 σχόλια

    • Δεν ακούστηκε τίποτα. Αφήνουν τον χρόνο να περάσε για να ξεχαστεί, να βάλουν και τα μέσα τους στο υπουργείο και να βάλουν τον δικό τους σαν να μην έγινε τίποτα. Ο οποίος δικός τους περιμένει και χωρίς καμια ντροπή για τη θύελλα που δημιούργησε, θα αναλάβει, ενώ έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

  • Ένα κείμενο που μπορεί να το έχεις κατοχυρωμένο δε συμβολαιογράφο, για να λάβει μέρος στους διαγωνισμούς που οργανώνει η ένωση, πρέπει να το κατοχυρώσεις στην ένωση σεναριογράφων. Έχουν βρει έναν πολύ ωραίο τρόπο να βγάζουν λεφτά. Αυτό δεν είναι στήριξη σε νέους συγγραφείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.