Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με τον συντονιστή φορέα και την επιστημονική ομάδα του Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης

16 Φεβρουαρίου 2022
15:01

 

Σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ο κ. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος και ο κ. Παναγιώτης Πτωχούλης, ως εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., που αποτελεί τον συντονιστή φορέα του Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης και η επιστημονική ομάδα του, αποτελούμενη από την κα. Άννα Ράσσιου, την κα. Άννα Μπατσή, την κα. Κωνσταντίνα Γκίκα και τον κ. Μιχάλη Ράσσιο, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Αθανάσιο Φωλίνα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, τα μέλη του Γεωπάρκου ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τις δράσεις τους και τα ζητήματα που τους απασχολούν. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης εκδήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο τις ιδιαίτερα αξιόλογες και επίμονες προσπάθειες τους για την διαρκή ανάδειξη της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν:

  • το εύρος του τουριστικού αποθέματος της περιοχής μας και οι τρόποι ανάδειξής του,
  • οι ανάγκες του Γεωπάρκου για την καλύτερη διαχείριση των επισκεπτών του,
  • η εξασφάλιση χρηματοδότησης της δράσης του Γεωπάρκου μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα,
  • η ψηφιακή αποτύπωση – ανάδειξη αξιόλογων σημείων που ανήκουν στο Γεωπάρκο
  • η εδραίωση της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Γεωπάρκου με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση του τουριστικού αποθέματος της περιοχής μας.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.