Επιστολή του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά για την ενίσχυση των παραγωγών γουνοφόρων ζώων.

16 Φεβρουαρίου 2022
15:17

Κύριε Υπουργέ
Όπως καλά γνωρίζετε, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης υφίσταται εδώ και χρόνια τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης. Ιδιαίτερα, μάλιστα, ο Δήμος Βοΐου επιβαρύνεται από τις πρόσθετες συνέπειες της ύφεσης στον τομέα της γούνας, την παραδοσιακή και κυρίαρχη πηγή εισοδημάτων για τους κατοίκους της περιοχής.
Εξάλλου, η πανδημία έπληξε σημαντικά το εμπόριο και τον τουρισμό, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» πρακτικά για δύο χρόνια οι συναλλαγές στα προϊόντα της γούνας και ιδίως στον τομέα της παραγωγής γουνοφόρων ζώων.
Αναγνωρίζοντας το γεγονός αυτό, η ελληνική κυβέρνηση, ανάμεσα στις άλλες εκτεταμένες στηρίξεις που παρείχε, είχε εγκρίνει και εξαγγείλει ήδη από το 2020 την ενίσχυση των παραγωγών γουνοφόρων ζώων με το ποσό των 3.000.000 ευρώ, χωρίς όμως να έχει διατεθεί αυτό στους δικαιούχους μέχρι σήμερα.
Να σημειωθεί ότι ακόμα και στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κοζάνη, ο κύριος Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του κλάδου.
Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλώ να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα για την ικανοποίηση του δίκαιου αυτού αιτήματος.
Με τιμή,
Στάθης Κωνσταντινίδης

6 σχόλια

  • Ευτυχώς τα γουνοφόρα δεν ψηφίζουν νέα δημοκρατία,θα επαιρναν και 3.000 ευρώ για να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα!
    Ωρε που πάμε!!!

  • Άρχισαν παλι οι επιστολές. Επιστολές που δύσκολα φτάνουν στον υπουργό,,αλλά και να γίνει το θαύμα και φτάσουν τις χρησιμοποιεί η οικιακή βοηθός για να τυλίγει τα σκουπίδια.

  • Ευτυχώς για όλους μας σύντομα θα πάρετε δρόμο όπως ακριβώς και τα προηγούμενα τέσσερα μηδενικά του σύριζα. Δυστυχώς η καταστροφή της περιοχής μας που η δικιά σας ψήφο έφερε θα μείνει.

  • αρε σταθη μυαλο δε θα βαλεις ποτε εσυ. ζεις στο δικο σου πολιτικο κοσμο ντιπ για ντιπ! ετοιμασου για μετακομιση στα πατρια εδαφη σου μετα τις εκλογεσ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.