Η Διοίκηση του  Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε Κοζάνης για τους αγρότες και τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

16 Φεβρουαρίου 2022
17:54

 

Η Διοίκηση του Σωματείου χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στους αγώνες των βιοπαλαιστών αγροτών της Χώρας μας, που με «μπλόκα» στους δρόμους και άλλες μορφές δίνουν και αυτοί την μάχη για την επιβίωση τους.

Απορρίπτουμε την συκοφαντία του Πρωθυπουργού ότι πρόκειται για επαγγελματίες διαδηλωτές. Είναι τα παιδιά μας, οι συγγενείς,, οι συγχωριανοί, οι φίλοι μας και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στους δρόμους τους βγάζουν τα οξυμένα προβλήματα, όπως άλλωστε και εμάς τους συνταξιούχους.

Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ανάπτυξη που δεν χωρά τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, των συνταξιούχων, των άλλων λαϊκών στρωμάτων είναι ανάπτυξη για τους λίγους και την αντιπαλεύουμε.


Η Διοίκηση του Σωματείου στην σημερινή του συνεδρίαση συζήτησε και αποφάσισε την στήριξη του αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα τους.

Εκφράζει την πλήρη αντίθεσή στην πολιτική και τις πρακτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και των προηγούμενων που εφαρμόζοντας πιστά απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης για τα κέρδη των πολυεθνικών, προετοιμάζει το έδαφος να παραδώσει την ΛΑΡΚΟ στους ιδιώτες επενδύτες, χωρίς εργαζόμενους και δικαιώματα.

Έτσι την 1η Φλεβάρη σε μια αιφνιδιαστική αντεργατική κατεύθυνση απέστειλε σχέδιο όπου προτίθεται να απολύσει το σύνολο των εργαζόμενων άμεσα και μάλιστα απαιτώντας να φύγουν από τον οικισμό που διαμένουν εδώ και χρόνια.

Εμείς οι συνταξιούχοι από την εμπειρία μας γνωρίζουμε τους αγώνες και την συμπαράσταση που έδωσαν τα προηγούμενα χρόνια, απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις για να παραμείνει η ΛΑΡΚΟ ανοιχτή με όλους τους εργαζόμενους, με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Αυτό απαιτούμε και σήμερα από την Κυβέρνηση της ΝΔ.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.