Παρατείνεται το νέο πρόγραμμα ανάπτυξης Φ/Β σταθμών στη Δυτική Μακεδονία μέσα από τις «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μέχρι 28/2/2022

17 Φεβρουαρίου 2022
09:37
Κανένα σχόλιο

 

Ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ανακοινώνει την παράταση του νέου προγράμματος ανάπτυξης Φ/Β σταθμών στη Δυτική Μακεδονία μέσα από  τις «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μέχρι 28/2/2022.

Στα πλαίσια του προγράμματος καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους επενδυτές να  υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής άμεσα (περιορισμένες θέσεις) στις ενεργειακές κοινότητες.

Πληροφορίες: Λαρίσης 17 Κοζάνη τηλ. 2461040715 ώρες 10:00-14:00 Δευτ.-Παρ. έως 28/02/2022 αποστολή  emailsefpedm1@gmail.com και sekpedm@gmail.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.