Παράπονα αναγνώστριας του kozan.gr για περιστατικό νοσηλείας της μητέρας της στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

18 Φεβρουαρίου 2022
13:15

Η μητέρα μου, η οποία πάσχει απο ανεπάρκεια βαλβίδων της καρδιάς και έχει πάθει θρομβώσεις, προσβλήθηκε εδώ και καιρό απο Κορονωϊό. Η κατάστασή της δεν ήταν καλή και καλέσαμε ασθενοφόρο. Οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν  πρέπει να νοσηλευτεί με την αιτιολογία οτι ο οργανισμός της είχε καλό οξυγόνο. Αυτό επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά, μεταφέρθηκε και πάλι με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά και πάλι οι γιατροί αρνήθηκαν την εισαγωγή της.

Η κατάστασή της χειροτέρευε, είχε ΕΝΤΕΚΑ μέρες πυρετό, τα φάρμακα που της έδιναν δεν μπορούσε να τα πάρει γιατί έκανε συνεχώς εμετό, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι ως περιστατικό ήταν αντιμετωπίσιμο στο σπίτι. Αναγκάστηκε ο αδερφός μου να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του, διέμενε μαζί της για να της δίνει τα φάρμακα, αλλά δυστυχώς το στομάχι της δεν τα δεχόταν. Την έβαλε στο αυτοκίνητο και για τρίτη φορά την πήγε στο Μαμάτσειο. Δυστυχώς και πάλι μας είπαν πως δεν μπορεί να νοσηλευθεί παρότι υπήρχαν κενές κλίνες. Μετά από έντονες συζητήσεις και παρακάλια και αφού ζήτησα να με παραπέμψουν σε άλλο νοσοκομείο, επιτέλους, έγινε η εισαγωγή της, νοσηλεύτηκε για έξι μέρες και τώρα είναι σπίτι με οξυγόνο για έναν μήνα.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τη νοσηλεία της μητέρας μου και το τονίζω αυτό, όμως μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία μέχρι να μας δεχτούν, θέλω να ρωτήσω. Με ποιο δικαίωμα στερούν από έναν ασφαλισμένο πολίτη τη νοσηλεία του σε κρατικό νοσοκομείο;  Άραγε αν δεν νοσηλευόταν, τώρα θα ζούσε; Πραγματικά με απασχολεί αυτό το ερώτημα. Είναι δυνατόν εν έτει 2022 να βιώνουν οι Έλληνες πολίτες τέτοιου είδους συμπεριφορές; Aν δε μπορεί κάποιος να κάνει σωστά τη δουλειά του, μήπως πρέπει να πάει σπίτι του;

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και ποτέ κανείς να μην έρθει στην ανάγκη να φτάσει στην πόρτα του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης.

11 σχόλια

  • Με τη δικαιολογία του γενικού κανόνα περι κορωνοΐου αφήνουν πολλούς ασθενείς εκτός νοσηλείας. Δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες και οι γιατροί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις τους. Έχουμε ήδη θρηνήσει πολλά θύματα από λάθος χειρισμούς.

    • μη στεναχωριέσαι,θα ρθεί ο Τσίπρας να τα τακτοποιήσει ,θα τους επιτάξει όλους και μετά θα πιάσει τα νταούλια….αυτοί θα δουλεύουν και αυτός θα βαράει τα νταούλια….

      • φίλος να μην σου κάτσει στραβή και να μην έχεις φράγκα για τα ιδιωτικά.. εκεί να σε δω ψευτόμαγκα… πρέπει να ενισχυθεί άμεσα το ΕΣΥ δεν είναι θέμα πολιτικό αλλά κοινωνικό..

    • Οι υγειονομικοι που βγηκαν σε αναστολη ειναι κατι βοηθοι θαλαμου, κατι διοικητικοι και κατι νοσηλευτριες/νοσηλευτες που δεν ξερουν να ξεχωρισουν την βαλβιδα της καρδιας απο την βαλβιδα της χυτρας. Οποτε χαλάρωσε….

  • Προχθές με πήγαμε με οριβλημα στο έντερο έπρεπε να κάνει χειρουργείο άμεσα γιατί σταμάτησε να λειτουργεί και μας είχαν σε μονάδα κοβιντ με μοριακο αρνητικο και 2 ραπιτ αρνητικα.. Ανασισθησιολογος δεν υπήρχε… Υπέγραψα και έφυγα Θεσσαλονίκη… Κάποιος άλλος ομως μπορεί να μην μπορεί να το κάνειθα έπρεπε να δυναμώσουν το νοσοκομείο κοζανης με εμβολιασμενους και μη γιατί δεν μας αφορά αυτό αλλά να υπάρχει ένα νοσοκομείο στον τόπο μας για τους παππούδες μας τα παιδιά και εμας.. Γι αυτό πληρώνουμε στο κράτος

  • Προχθές πήγαμε με προλημα στο έντερο έπρεπε να κάνει χειρουργείο άμεσα γιατί σταμάτησε να λειτουργεί και μας είχαν σε μονάδα κοβιντ με μοριακο και 2 ραπιτ αρνητικα.. Ανασισθησιολογος δεν υπήρχε… Υπέγραψα και έφυγα Θεσσαλονίκη… Κάποιος άλλος ομως μπορεί να μην μπορεί να το κάνει θα έπρεπε να δυναμώσουν το νοσοκομείο κοζανης με εμβολιασμενους και μη γιατί δεν μας αφορά αυτό αλλά να υπάρχει ένα νοσοκομείο στον τόπο μας για τους παππούδες μας τα παιδιά και εμας.. Γι αυτό πληρώνουμε στο κράτος

  • Σας έκαναν χάρη δηλαδή,που εκαναν εισαγωγή την μητέρα σας, η οποία τελικά χρειάστηκε να νοσηλευτεί 6 μέρες και με παροχή οξυγόνου για ενα μήνα……..ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.