Με ανασκόπηση σημαντικότερων γεγονότων, ενημέρωση από τη ΓΕΝΟΠ και κοπή Βασιλόπιτας η σημερινή πρώτη συνεδρίαση του 2022 του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

18 Φεβρουαρίου 2022
14:28

  

Με ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων που χαρακτήρισαν την περίοδο που μεσολάβησε από την τελευταία συνεδρίασή του, ξεκίνησε η σημερινή διαδικασία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η πρώτη συνεδρίαση του 2022.

Με αναφορά τόσο στις συναντήσεις που είχε με φορείς και παράγοντες της επιχείρησης και της κυβέρνησης, αλλά και τις δραστηριότητες στις οποίες προέβη ή συμμετείχε, το Σωματείο προσέδωσε στην ανασκόπηση θετικό πρόσημο των δεδομένων και των υγειονομικών συνθηκών.

Με τα ενεργειακά ζητήματα να εξακολουθούν να τρέχουν σε ταχύτατους ρυθμούς, που δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού, το σωματείο –για το επόμενο χρονικό διάστημα- δεν μπορεί παρά να αναζητήσει τρόπους και πράξεις, ώστε η ΔΕΗ να παραμείνει στην περιοχή όσο το δυνατόν περισσότερο ισχυρή, ώστε να διατηρηθεί και ο τίτλος του «Ενεργειακού Κέντρου».

Η τροπή που έχει πάρει η τιμή της ενέργειας και η παράταση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων είναι δύο από τα πιο σημαντικά ζητήματα για τα οποία το συνδικάτο θα καταβάλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να βάλει, το επόμενο διάστημα, έναν προγραμματισμό, που στόχο θα έχει να πείσει την κυβέρνηση ότι μία χώρα ενεργειακά εξαρτώμενη είναι μία χώρα έρμαιο των συμφερόντων που «δολοφονούν» εν ψυχρώ την Εθνική οικονομία και τον Έλληνα καταναλωτή.

Προ της έναρξης της συνεδρίασης, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έκοψε την Βασιλόπιτά του, με την ευχή το 2022 να είναι γενναιόδωρο σε υγεία και πάμφτωχο σε ατυχήματα και προβλήματα.

Τη διαδικασία του συμβουλίου τίμησαν με την παρουσία τους το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ Αδαμίδης Γεώργιος και Καρράς Αντώνιος (που προέβη και σε ενημέρωση των παρευρισκομένων), ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ Παντελής Καραλευθέρης, ενώ εκπροσωπήθηκαν και τα Εργατικά Κέντρα Κοζάνης δια του Προέδρου του Αδάμ Ελευθέριο, Πτολεμαΐδας δια του Γραμματέα του Κακουλίδη Θεόδωρο και Φλώρινας δια του μέλους του Λιούλιο Αντώνιο.

 

6 σχόλια

  • Αυτοι ολοι ειναι υπαλληλοι ακομα στη ΔΕΗ;Στα ποσα χρονια βγαινουν στη συνταξη; η τωρα δεν βγαινουν καθολου τα προεδρεια;Α βρε λαε βασανισμενε.

  • Επαγγελματίες συνδικαλιστές….σας θυμάμαι “κύριε” μάστορα όταν λέγατε πως αν κλείσει το Αμύνταιο θα αγωνιστείτε να μας στείλετε για δουλειά(?)!!!!
    Βέβαια είναι οξύμωρο να στο λέει κάποιος που δεν έχει εργαστεί ποτέ.
    Θαύμασα την αναρρίχηση σας στις “κομματικές” θέσεις… εξαργυρώσατε στο έπακρο το εισιτήριο και εξασφαλίσατε κομματική υποψηφιότητα σαν “εκπρόσωπος” εργαζομένων?!! στο δ.σ.
    Όσο για εσένα Αγαπητέ πρόεδρε????
    Πραγματικά σε θαύμασα σε μία στιγμή αυτοκριτικής σε ένα διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ που εν ολίγοις έλεγες πώς αποτύχατε Γιατί δεν μπορέσετε να πείσετε τον κόσμο να σας ακολουθήσει.
    Εάν ψάχνεις λεπτομέρειες Απλά Κοίτα στον” καθρέφτη” …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.