kozan.gr: Mέχρι τις 21:30 υπολογίζουν στην ΔΕΥΑΚ ότι θα έχει θερμικό φορτίο όλη η πόλη της Κοζάνης

20 Φεβρουαρίου 2022
19:32

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μέχρι τις 21:30 υπολογίζουν στην ΔΕΥΑΚ ότι θα έχει θερμικό φορτίο όλη η πόλη. Το θερμό νερό από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου “έφτασε” απογευματινές ώρες στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή του Κασλά  κι από εκεί η ΔΕΥΑΚ το διαχειρίζεται, σιγά σίγα, τμηματικά, ώστε να δοθεί ομαλά θερμικό φορτίο και στην πιο απομακρυσμένη οικοδομή.

kozan.gr

42 σχόλια

  • Η ΔΕΗ έκλεισε μεσημέρι Παρασκευής τη μονάδα 3 για να εισάγει ρεύμα κι οι 4 βολευτές ΝΔ χτενίζονται!Άσε πια τη βολευτίνα του Τσίριζα, αυτή ακόμα σε καμιά πίτα θα τραγουδάει! Άχρηστοι, όλοι τους!

  • Το πρόβλημα είναι η απολιγνιτοποιηση ,όμως εμείς τρώμε τις σάρκες μας αντί να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα

  • ρε καλόπαιδα εκεί στη τηλεθέρμανση γιατί δεν συστεγάζεστε με την Εύξεινο Λέσχη που το κτήριο είναι άδειο και δεν ξέρουν τι να το κάνουν κι από πάνω δεν έχουν να πληρώσουν τη θέρμανση; Αυτοί το κτήριο και εσείς τη θέρμανση και να γλυτώσετε τόσα ενοίκια που πληρώνετε; Επιτέλους κάντε κάτι ή δείξετε ότι κάνετε γιατί δεν σας βλέπω καλά,,,

  • Η ΔΕΗ στέλνει καυτό νερό από της 11:30 τό πρωί με φουλ ροή, αφήστε συνεχώς νά λέτε ότι φταίει ή ΔΕΗ,και δείτε τις δικές σας ευθύνες!!! Έλεος, δύο ημέρες ευτυχώς έχει ήλιο και σχετικά καλό καιρό ειδάλλως θα είχαμε παγώσει!!!!

    • Κι άμα στέλνει ζεστό νερό ρε ζωγράφε για ποιο λόγο να μην έχει ζεσταθεί το δίκτυο ακόμα;άντε με τις εξυπνάδες όλοι.λες κ η ΤΘ είναι ένα κουμπί που το πατάς κι όλα καλά

      • Αυτή την ερώτηση νά την κάνεις στους ανθρώπους της ΔΕΥΑΚ γιατί τούς τριπαραν οι αντλίες το απόγευμα και πόσο χρονικό διάστημα έκαναν για νά τίς θέσουν σέ λειτουργία πάλι. 12 ώρες έχουν περάσει από τό μεσημέρι και ακόμα τηλεθέρμανση “γιοκ” πανεξυπνε…

  • Ντροπή ρε, κανένας δεν είναι υπεύθυνος 2 μέρες χωρίς τηλεθέρμανση και όλα καλά έτσι και σας φταίμε κιόλας γιατί αφήνουμε μηνύματα στον τηλεφωνητή; αυτή είναι η Ελλάδα 2022 όλοι υπεύθυνοι αλλά όλοι ανεύθυνοι, αλλά αυτοί είστε…

  • ας περιμενουν να πληρωσω την τηλεθερμανση ,ουτε για πλακα και που εχω τηλεθερμανση ειναι σαν να μην εχω αφου απο την εναρξη της σεζον 1 μηνα να δουλεψαν ,τις υπολοιπες μερες κλιματιστικο.ας ερθουν να κοψουν την παροχη ετσι και αλλιως και που πληρωνω αδικα λεφτα δινω

  • Είναι 23:00 και το νερό έχει θερμοκρασία 45 βαθμούς. Και ΠΟΛΥ θερμικό φορτίο να ούμε! Από υπολογισμούς στην ΔΕΥΑΚ άλλο τίποτε. Ας μας πούνε ότι θα έρθει αύριο το πρωί και να κάνουμε υπομονή. Να έχεις όμως τους συγκάτοικους που ακούνε ότι ήρθε η τηλεθέρμανση και ο κακός διαχειριστής δεν την ανοίγει ΕΛΕΟΣ!

  • Μα δεν είναι ότι δεν ήρθε ακόμη αλλά ότι μας έχουν γραμμένους κι απαξιουν κάθε ενημέρωση. Ούτε σε ζώα δε φέρονται έτσι. Απαιτούμε αύριο να παραιτηθούν όλοι οι υπεύθυνοι ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, Τηλεθερμανσης κ μαζί κι ο ίδιος ο δήμαρχος αν έχει τσίπα αξιοπρέπειας απέναντι στον πολίτη.

  • Κύριοι και κυρίες της ΔΕΥΑ Κοζάνης . Ελπίζω να ξαπλώνετε αναπαυτικά και προπάντων ΖΕΣΤΑ στα κρεβάτια σας.
    Εμείς πάντως , πενταμελή οικογένεια, στην περιοχή Ηπειρωτικά ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ έχουμε θέρμανση ( ώρα 01:20 τα ξημερώματα)… Ειλικρινά ένας από εσάς ΔΕΝ νιώθει την ανάγκη να ζητήσει ένα ΣΥΓΝΏΜΗ από τους καταναλωτές!!! Κρύβεστε πίσω από την λέξη ” ΔΕΗ “… Μην κρύβεστε πίσω από αυτή λέξη κύριοι και κυρίες … Αν συνεχίσετε την ίδια ρητορική στο τέλος ΔΕΝ θα έχετε λόγο ύπαρξης… Βγείτε και μιλήστε ειλικρινά στους καταναλωτές σας..
    Αυτός ο κύριος , που το παίζει Πρόεδρος …δεν του λέτε να επιστρέψει στον ΟΑΕΔ..μπορείτε να συνεχίσετε να μας δουλεύετε και χωρίς αυτόν .
    Θα μας μειώσετε το λογαριασμό ; Θα δώσετε καλύτερους όρους αποπληρωμής; Κάντε κάτι ..

    • Η Τ/Θ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ…ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ….ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ …..ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΕΛΕΤ…..

      • Καλά έκανες .. άντε τώρα να γεμίσεις με πέλλετ τον καυστήρα ή τη σόμπα σου μη σου σβήσει . Εμείς έχουμε το πρόβλημα μας και εσύ ήρθες να μας κάνεις πλάκα .

  • Θρίαμβος των προβλέψεων της ΔΕΥΑΚ! Είναι 1:45 κι επιτέλους τώρα ζεστάθηκαν κάπως τα σώματα στην περιοχή του γήπεδου! Κυτίδη, ώρα να παραιτηθείς! Μαλούτα, εσύ γιατί αργείς;

  • Κι όμως όσα κι αν γράφηκαν χθες δε βρέθηκε ούτε ένας να βγει να ενημερώσει τους πολίτες για την βλάβη και την καθυστέρηση. Κανένας να πει πότε επιτέλους θα αποκατασταθεί η θέρμανση. Μια εξήγηση. Μια συγγνώμη. .
    Η στάση όλων ήταν : δεν πα να λέτε; σκασίλα μας! Δήμαρχε δεν έχεις καμία συναίσθηση;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι