kozan.gr: Λίμνη Περδίκκα Εορδαίας: Ανέσυραν ζωντανό από την αναποδογυρισμένη βάρκα ένα άτομο – Συνεχίζονται οι έρευνες για το 2ο άτομο που αγνοείται – Άντρες της ΕΜΑΚ αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες (Φωτογραφίες & βίντεο από το σημείο)

21 Φεβρουαρίου 2022
02:35
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του kozan.gr, ανασύρθηκε ζωντανός, στη λίμνη Περδίκκα, γύρω στη 01:50 π.μ., από πυροσβέστες κι έναν πολίτη (ψαρά), του οποίου χρησιμοποίησαν τη βάρκα,   ένα από τα δύο άτομα για τα οποία “στήθηκε” μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από την πυροσβεστική. Ο διασωθείς, που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας, είναι εργαζόμενος στη θηροφυλακή, ο οποίος, μαζί με δεύτερο άτομο, που έχει ενεργό ρόλο στην αγωνιστική ερασιτεχνική αλιεία της περιοχής, μετέβησαν στη λίμνη Περδίκκα, για να διερευνήσουν καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα αλιείας (με δίχτυα). Για άγνωστη αιτία η βάρκα με την οποία μπήκαν στη λίμνη αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τα δυο άτομα να βρεθούν στο νερό. Ο θηροφύλακας κατάφερε και πιάστηκε στη βάρκα, ενώ άγνωστη παραμένει, μέχρι κι αυτή την ώρα η τύχη του δεύτερου ατόμου. Στο σημείο αναμένεται, τις πρώτες πρωινές ώρες, να επιχειρήσουν κι άντρες της ΕΜΑΚ. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι κι αυτή την ώρα 02:35 π.μ.. Στο σημείο των ερευνών βρίσκεται τόσο ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, όσο κι ο υπεύθνος της  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος.

kozan.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kozan.gr: Ώρα 03:00 π.μ.: Ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας για τον αγνοούμενο στη Λίμνη Περδίκκα Εορδαίας – Υπάλληλος στο Δήμο Εορδαίας εικάζεται ότι είναι το άτομο που αγνοείται και έχει ενεργό ρόλο στην αγωνιστική ερασιτεχνική αλιεία της περιοχής(Bίντεο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.