Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή Πυρ/κων Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς, Πυράρχου Κων/νου Ι. Τσαλίκη μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς

21 Φεβρουαρίου 2022
11:36
Κανένα σχόλιο

 
Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστην, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, θα ήθελα βαθύτατα συγκινημένος να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς που με τις ευχές, την προσευχή, την κινητοποίηση και τη φροντίδα σας, με στηρίξατε σ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς για την άψογη φροντίδα που μου παρείχε μέχρι και τη διακομιδή μου στο 424 ΓΣΝΕ.
Θα επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα καθήκοντα μου προασπιζόμενος και πάλι, μαζί με τους εξαιρετικούς συναδέλφους μου, τη ζωή και την περιουσία των συνανθρώπων μας.


Η Παναγία να σας έχει όλους καλά, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

Κων/νος Ι. Τσαλίκης

Πύραρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.