kozan.gr: X. Eλευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα του Δήμου μας που είναι η υδροδότηση του Τριγωνικού & Πολυρράχου φτάνει προς την τελική του λύση”

21 Φεβρουαρίου 2022
22:07

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, γράφει: “Ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα του Δήμου μας που είναι η υδροδότηση του Τριγωνικού & Πολυρράχου φτάνει προς την τελική του λύση. Μετά την ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης Τριγωνικού έχουμε και τη δημοπράτηση της νέας γεώτρησης στη θέση “Καψάλα” για να υπάρξει επάρκεια νερού όλο το χρόνο και στα δυο χωριά μας.
‘Οταν κάποιοι «άγνωστοι» έκλειναν την βάνα του Πολυρράχου και κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν απλά εντυπώσεις https://kozan.gr/archives/299358 η τεχνική μας υπηρεσία μαζί με την ΑΝΚΟ δούλευαν σκληρά για να υπάρξει μόνιμη λύση για άφθονο νερό στο Τριγωνικό και το Πολύρραχο”.

5 σχόλια

  • Έχεις μεγάλο προβλημα με το τριγωνικό ρε Ελευθερίου. Έχει δίκιο ο Κωνσταντόπουλος. Για το νερό δεν έχεις κάνει τίποτα. Μόνο λομουρα εφερες

  • Εσύ κατασκευάζεις τα έργα που ωρίμασαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Οι επόμενες θα έχουν κάτι να κατασκευάσουν; ωρίμασες κανένα έργο εσύ;

  • Καταρχήν για να “λυθεί” το πρόβλημα πρέπει πρώτον να γίνει η γεώτρηση δεύτερον η γεώτρηση να βρει νερό (πού είναι η “Καψάλα”;;;), τρίτον η ποσότητα νερού να είναι αρκετή και τέταρτον το νερό να μεταφερθεί απ’ τη γεώτρηση στο δίκτυο! Μέχρι να γίνουν όλα αυτά ο Ελευθερίου δεν θα είναι πια δήμαρχος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.