7 νέα πιστοποιημένα σεμινάρια από το Κε.Δι.Βι.Μ. 2 του ΙΕΚ VOLTEROS

23 Φεβρουαρίου 2022
11:15
Κανένα σχόλιο

7 νέα πιστοποιημένα σεμινάρια από το Κε.Δι.Βι.Μ. 2 του ΙΕΚ VOLTEROS . Αναλυτικά:
 

AutoCAD 3D

Το σεμινάριο AutoCAD 3D απευθύνεται σε όλους τους μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές και γενικότερα σε όποιον ασχολείται με το γραμμικό σχέδιο. Σκοπός του σεμιναρίου AutoCAD 3D είναι να δούμε τις βασικές δυνατότητες τρισδιάστατης σχεδίασης, επεξεργασίας και μέτρησης στερεών αντικειμένων και επιφανειών. Οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να δημιουργούν τρισδιάστατα μοντέλα οποιασδήποτε ιδέας και να τα παρουσιάζουν ρεαλιστικά με εικόνες. Δείτε περισσότερα εδω

Κατάρτισης & Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) διάρκειας 105 ωρών

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση 105 ωρών θεωρίας, για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Πιστοποιητικό τύπου Α’).

Χρήσιμο για προκηρύξεις Προσωπικού Ασφαλείας (Φύλαξη σε Μουσεία, ΟΣΕ, Νοσοκομεία, Υπουργεία κτλπ……)
Με την χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθούν το μάθημα μέσω Η/Υ, από το σπίτι τους. Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται από πιστοποιημένους από το ΚΕ.ΜΕ.Α εκπαιδευτές ώστε οι συμμετέχοντες να οδηγηθούν επιτυχώς σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., που οδηγούν στην λήψη πιστοποιητικού για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Δείτε περισσότερα εδω

Barista Training

Νέο Πιστοποιημένο Σεμινάριο COFFEE DIPLOMA από το ΙΕΚ VOLTEROS σε αποκλειστική συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο.
To εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το ΙΕΚ VOLTEROS στον χώρο του καφέ, έρχεται σε αποκλειστική συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο τη jacobs. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται στο School bar-show room της JACOBS στην πόλη της Καστοριάς με πιστοποιημένους εκπαιδευτές sca-coffee-diploma, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των καταρτιζόμενων, στον πιο υπερσύγχρονο χώρο της Βόρειας Ελλάδας!​​​​ Δείτε περισσότερα εδω

Bartender

Το σεμινάριο διενεργείται από το ΙΕΚ VOLTEROS με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την παρασκευή και το σερβίρισμα ποτών και κοκτέιλ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές επιτυχίας ενός επαγγελματία bartender.
Δείτε περισσότερα εδω

Βασική Σχολή Κρεοπώλη – Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Επαγγελματία Κρεοπώλη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την εξειδίκευση που απαιτείται πάνω στο αντικείμενο με στόχο την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στο χώρο του κρέατος. Το Δίπλωμα που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους είναι Αναγνωρισμένο από από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για έναρξη επιχείρησης κρεοπωλείου ή εργασία με επαγγελματικά δικαιώματα κρεοπώλη. Το ΙΕΚ VOLTEROS σε συνεργασία με Έμπειρη Ομάδα Εισηγητών παρέχει άριστη εκπαίδευση σε Ειδικά Επαγγελματικά Εργαστήρια.
Δείτε περισσότερα εδω

Δερματοστιξία – Tattoo

Μια διαδεδομένη τεχνική τροποποίησης και διακόσμησης του σώματος, που ταυτόχρονα αποτελεί μια επικερδή επαγγελματική επιλογή! Το ταχύρυθμο πρόγραμμα του ΚΔΒΜ2 VOLTEROS προετοιμάζει τον μελλοντικό Tattoo Artist σε δύο επίπεδα: στην εφαρμογή όλων των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και απολύμανσης, αλλά και στην καλλιτεχνική αναβάθμιση του, μέσω συνεχούς πρακτικής εξάσκησης.
Δείτε περισσότερα εδω

Nail Specialist

Το ταχύρυθμο πρόγραμμα Nail Specialist δίνει τη δυνατότητα στη σπουδάστρια να αποκτήσει ολοκληρωμένες γνώσεις στην Θεραπευτική και Αισθητική περιποίηση των άκρων. Παρέχει όλες τις σύγχρονες τεχνικές ώστε να καταστεί Επαγγελματίας στο είδος της!
Δείτε περισσότερα εδω

Εγγραφές καθημερινά επί της οδού Γκέρτσου 39 στην Κοζάνη

Τηλ. Κέντρο: 24610.28197, 24610.24210, 24610.21895, 6977.235.113
Ώρες επικοινωνίας 08:00- 22:00

Site: www.iekvolteros.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.