kozan.gr: Σφραγίστηκε ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Κοζάνη – Δε διαθέτει την κατάλληλη άδεια λειτουργίας ως Λέσχη

23 Φεβρουαρίου 2022
11:55

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, σήμερα το πρωί, λίγο με τις 11:30, σφραγίστηκε ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Κοζάνη, διότι δε διαθέτει την κατάλληλη άδεια λειτουργίας ως Λέσχη. To kozan.gr αποκαλύπτει το σχετικό έγγραφο

 

 

 

13 σχόλια

  • Και γιατί ρε παιδιά δεν τον έκλειναν τόσα χρόνια που λειτουργούσε χωρίς άδεια σε κεντρικό σημείο;
    Γνωστός μου έδωσε αφμ ποινικό μητρώο και άλλα για να αδειοδοτηθεί ο σύνδεσμος της ομάδας του ασχέτως εάν μετά τον έκλεισαν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

  • Τωρα μόνο ο Παοκ θα σας φταίει οι άλλοι σύνδεσμοι δλδ είναι νομιμοτατοι? Να κλείσουν όλων των ομάδων οι σύνδεσμοι!!!

  • Για 3 δεκαετίες ο Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Κοζάνης λειτουργεί στο κέντρο της πόλης χωρίς κανένα δικαστήριο στο όνομα του .
    Τα μέλη του έχουν λευκό ποινικό μητρώο.
    Στους δεκάδες κατά καιρούς ελέγχους με δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις βρέθηκε πάντα πεντακάθαρος.
    Αυτή η απόφαση μόνο δημοκρατική δεν είναι.

    • Και δεν βρέθηκε μια πεντάδα ατομων να βγάλει άδεια;άσε ρε φίλε. Κάποιοι έτρεξαν και έβγαλαν άδειες κάποιοι πλήρωναν με χρι που η οικονομική κρίση τους διέλυσε
      Και ξέρεις υπήρχαν παλιότεροι σύνδεσμοι στην πόλη μας Αντί όμως να ενωθείτε απέναντι στον αυταρχισμό εσάς σας ένοιαζαν τα πεσιματα και το φασιστικό “εδώ μόνο εμείς ” . για αυτό και δεν υπήρχε κόσμος να πάρετε αδεια . Και προφανώς οι συλλήψεις που έγιναν κατά καιρούς δεν ήταν του συνδέσμου μας αλλά ….περαστικοι. φυσικά θα ξανανοίξουν οι σύνδεσμοι με κάποια άλλη ονομασία σαν λέσχη φίλων βόλεϋ ας πούμε αλλά αν δεν βάλουν μυαλό οι οπαδοί χαθεί δεν γινεται

    • Φυσικά δεν είναι δημοκρατία να καίγονται τα χλωρά με τα ξερά. Σύνδεσμοι που παιδιά έβγαλαν άδεια, ξόδεψαν κλείνουν ενώ άλλοι λειτουργούν στο κέντρο της πόλης χωρίς άδεια! Να α κλείνουν σύνδεσμοι που πάνε ταξίδια οπαδοί με τις οικογένειές τους επειδή υπάρχουν σύνδεσμοι με …….

  • Και τωρα θα σταματησει η οπαδικη βια αχαχαχαχαχ
    αμα μιλανε οι δεξιουληδες για εγκαιρα μετρα και αμα φερθουν οπως συμπεριφερονται και στην πανδημια ωχ….απλα ωχ… δεν θα ξερουμε να μετραμε πτωματα παλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.