Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων  Γλωσσών Κοζάνης – Γρεβενών: 1/3 με 27/3 οι εγγραφές για τις εξετάσεις NOCN για τα επίπεδα B1, B2, C1, C2 της Αγγλικής Γλώσσας

23 Φεβρουαρίου 2022
13:02
Κανένα σχόλιο

Σας  ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τις εξετάσεις NOCN για τα επίπεδα B1, B2, C1, C2 της Αγγλικής Γλώσσας που θα διεξαχθούν στις 28/05/22, ξεκινάνε 01/03 και ολοκληρώνονται στις 27/03.

Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων  Γλωσσών Κοζάνης – ΓρεβενώνΔευτέρα και Τετάρτη 10:00 – 13:00 στο τηλέφωνο 2461028782 είτε απευθείας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών καθημερινά στα τηλέφωνα 210-3636052, 210-3640792.

Το National Open College Network (NOCN) αποτελεί το μεγαλύτερο Βρετανικό φορέα πιστοποίησης στον κόσμο και πρόκειται για ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Το NOCN αναγνωρίζεται από το Ofqual, το CCEA. Στην Ελλάδα παρέχονται τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας επιπέδου B1, B2, C1 & C2 σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο (Common European Framework). Είναι αναγνωρισμένα από το ελληνικό κράτος και αποδεκτά από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής (Α.Σ.Ε.Π.)

Μεταξύ άλλων, στα πλεονεκτήματά του:

  • Βάση 51%
    • Οι υποψήφιοι που έχουν αξιολογηθεί σε 1 δεξιότητα με Near Pass (έως και 3 marks κάτω από τη βάση) και έχουν περάσει τις άλλες 3 δεξιότητες, είναι επιτυχόντες.
  • Διατήρηση επιτυχημένων δεξιοτήτων: ο υποψήφιος  NOCN που έχει επιτύχει σε 1, 2 ή 3 μέρη του test τα κατοχυρώνει για 3 χρόνια και μπορεί να επαναλάβει την εξέταση στα εκκρεμή μέρη δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επιστεφτείτε την ιστοσελίδα: https://palso.gr/exams_/language-schools/nocn/

Για αιτήσεις: https://exams.palso.gr/candidate

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.