Έκτακτη συνεδρίαση, δια περιφοράς, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, την Πέμπτη 24/2

23 Φεβρουαρίου 2022
13:51
Κανένα σχόλιο
dimotiko_simvoulio_kozanis

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του. 67, παρ.5 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019 καλείστε σε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, λόγω του κατεπείγοντος, μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, στη λήψη απόφασης επί των εξής θεμάτων:

Παρακαλείστε όπως απαντήσετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσω email, ή τηλεφ. ανά θέμα, και αποστείλετε την απάντησή σας στη Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου την ημέρα διεξαγωγής της συνεδρίασης ήτοι την ΠΕΜΠΤΗ 24-02-2022 και από ώρα 10:00 έως 13:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εξέταση αίτησης του συλλόγου εστίασης Κοζάνης «Ο ΕΡΜΗΣ» για απελευθέρωση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων κατά το διάστημα της Αποκριάς 2022 (24-2-2022 έως 6-3-2022)
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Παφύλης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης
2. Έγκριση της αριθμ. 3/2022 Α.Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης με θέμα: Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2022 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Γρηγόριος Τζουμερκιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης
Τα θέματα κρίνονται κατεπείγοντα διότι συντρέχουν ημερομηνίες.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 10:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.