kozan.gr: Λίμνη Περδίκκα: Ώρα 15:00: Ανασύρθηκε, πριν από λίγο, η σορός του άτυχου 40χρονου Σάκη, Προέδρου του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαίδας

23 Φεβρουαρίου 2022
15:00

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ανασύρθηκε, πριν από λίγο (ώρα 14:50), η σορός του άτυχου 40χρονου Σάκη, Προέδρου του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαίδας, ο οποίος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Δευτέρας 21/2, όταν μαζί με ένα θηροφύλακα μετέβη στη λίμνη Περδίκκα του Δήμου Εορδαίας για να διερευνήσει μια καταγγελία για παράνομη αλιεία κι η βάρκα, στην οποία ανέβηκαν, αναποδογύρισε. Ήταν πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν στο Δήμο Εορδαίας.

 

 

7 σχόλια

  • εξ αιτια καποιων παρανομων που ανα περιοχες ολοι τους ξερουνε ποιοι ειναι αλλα δεν γινεται τιποτα χαθηκε ενας ανθρωπος!!!!
    Καμια καταγγελια απο κανεναν!!! τα ιδια κ στην λιμνη Πολυφυτου, πληρης ασυδοσια ομως ολα καλα!!!!

  • Ως κάτοικος Περδίκκα, καταρχήν να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια. Κατά δεύτερον, εδώ και χρόνια έχουμε δει περιστατικά παράνομης αλιείας και ενώ έχουν γίνει καταγγελίες στο παρελθόν δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Θυμάμαι το περιστατικό που είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια όταν κάτι ανεγκέφαλοι χρησιμοποίησαν τον γνωστό παράνομο τρόπο αλιείας με χρήση ηλεκτρισμού και λίγους μήνες μετά άφησαν τα πράγματα στην ησυχία τους!

  • Τα λόγια περισσεύουν ο κάθε υπεύθυνος για τέτοια περιστατικά να αναλάβει ευθύνες. Έφυγε μια ψυχή. Καλό παράδεισο Καλή Ανάσταση και καλή αντάμωση αδερφέ Αθανασιε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.