To συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη για την απώλεια του πρώην Νομάρχη Αντώνη Πέτσα

24 Φεβρουαρίου 2022
11:58
Κανένα σχόλιο

 

«Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώτου αιρετού Νομάρχη Γρεβενών και πρώην Δημάρχου Δεσκάτης Αντώνη Πέτσα, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από κοντά μας σήμερα τα ξημερώματα.

Ο εκλιπών υπήρξε για χρόνια κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής του τόπου μας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και σφυρηλάτηση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης με κύρια προτάγματα το κοινωνικό καλό και το δημόσιο συμφέρον.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του στη διαχείριση των δύσκολων στιγμών που ζήσαμε κατά τη διάρκεια του καταστροφικού σεισμού του 1995 αλλά και στο μεγάλο πρόγραμμα ανοικοδόμησης που ακολούθησε στα ισοπεδωμένα μας χωριά.

Ο Αντώνης Πέτσας θα μείνει στην κοινή συλλογική μας μνήμη ως ένας άνθρωπος της προσφοράς, της αυταπάρνησης και της διεκδίκησης, βάζοντας μπροστά την εκπλήρωση των δίκαιων αιτημάτων του Γρεβενιώτικου λαού.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με ιδιαίτερη τιμή και σεβασμό.»

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.