Κοινοποίηση του με αριθμό 1/2022 Πρακτικού της Β΄ Επιτροπής Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών, σχετικά με την δεύτερη κλήρωση οικοπέδων στην μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης

24 Φεβρουαρίου 2022
12:36
Κανένα σχόλιο

 

 

Η Β΄ Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών ΠΕ Κοζάνης δημοσιοποιεί το πρακτικό δεύτερης Κλήρωσης Οικοπέδων με τον σχετικό πίνακα στον οποίο φαίνεται το Οικοδομικό Τετράγωνο και οι Αριθμός του οικοπέδου που παραχωρείται στον κάθε ένα δικαιούχο στον νέο οικισμό της Ποντοκώμης.

Στη συνέχεια και μετά την δημοσίευση του παρόντος πρακτικού οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν μεταξύ τους αμοιβαίες ανταλλαγές κληρωθέντων οικοπέδων, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις σχετικές Υπεύθυνες Δηλώσεις περί ανταλλαγών κληρωθέντων οικοπέδων στην αρμόδια Δ/νση Οικονομικού Τμήμα Προσόδων και Περιουσίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Προσόδων και Περιουσίας θα μεταβιβάζει τα σχετικά αιτήματα προκειμένου η Β΄ Επιτροπή ΘΓ&ΕΔ να γνωμοδοτεί αρμοδίως.

Σημειώνεται επίσης ότι οι δικαιούχοι μπορούν να ανταλλάσουν μεταξύ τους τα οικόπεδα που θα τυχαίνουν από την κληρωτίδα σε όλες τις κληρώσεις που θα γίνουν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και μάλιστα και μεταξύ των διαφορετικών κληρώσεων με την προϋπόθεση να μην έχουν εκδοθεί ακόμα οι τίτλοι κυριότητας.

 

Το Πρακτικό Κλήρωσης με αριθμό 1/2022 (ΑΔΑ : ΨΧΛΠ7ΛΨ-ΝΣ2)

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%A7%CE%9B%CE%A07%CE%9B%CE%A8-%CE%9D%CE%A32

Ο Πρόεδρος της Β΄ Επιτροπής ΘΓ & ΕΔ

Γαρούφος Παναγιώτης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.