Συνελήφθη 38χρονος στην Πτολεμαΐδα, για  παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα – Κατασχέθηκαν συνολικά 3.961 πακέτα τσιγάρων και ποσότητα καπνού, βάρους 65 κιλών και 400 γραμμαρίων (Φωτογραφίες)

24 Φεβρουαρίου 2022
18:11
Κανένα σχόλιο

 

 

 

Συνελήφθη χθες (23-02-2022) το μεσημέρι, στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 38χρονος ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε αρχικά έλεγχος στον ανωτέρω και ακολούθως έρευνα στην οικία του στην Πτολεμαΐδα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -3.961- πακέτα τσιγάρων και ποσότητα καπνού, βάρους -65- κιλών και -400- γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί.

Ανωτέρω κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων και καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας, ώστε να προσδιοριστούν οι σχετικοί δασμοί, ενώ o συλληφθείς με την κατ΄ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.