kozan.gr: Μεγάλη νίκη του Εδεσσαϊκού, με σκορ 2-0, απέναντι στον πρωτοπόρο Μακεδονικό …και νέες ελπίδες για το παιχνίδι της ανόδου στην Κοζάνη, που αγωνίζεται, την Κυριακή, με τη Λευκίμμη, στην Κέρκυρα και θέλει το “διπλό” (Βίντεο)

26 Φεβρουαρίου 2022
17:55

 

Μεγάλη νίκη του Εδεσσαϊκού, με σκορ 2-0, απέναντι στον πρωτοπόρο Μακεδονικό …και νέες ελπίδες για το παιχνίδι της ανόδου στην Κοζάνη, που αγωνίζεται, την Κυριακή, με τη Λευκίμμη, στην Κέρκυρα και θέλει το “διπλό”. Ακολουθεί βίντεο με όλο το παιχνίδι, φάσεις και γκολ, του Εδεσσαϊκός – Μακεδονικός.

15 σχόλια

  • ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ Απο το 60

    ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΑΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΠΙ

    • Κόντρα την διαιτησία!!! εδώ γελάμε… Ο άλλος λέει ότι είναι περήφανος που φόρεσε την φανέλα του Εδεσσαικού, γιατί απλά έκανε το καθήκον του να παίξει για να κερδίσει, ενώ δεν έχει η ΑΕΠ το ίδιο δικαίωμα… κατάντια τίποτα άλλο και αυτός ο άνθρωπος ζητάει και την ψήφο μας να τον βγάλουμε και δήμαρχο

  • Από το αποτέλεσμα αυτό και από τα όσα ακούγονται μάλλον ο Πητ,είχε άδικο
    Το παρασκήνιο άλλους βοηθά όπως φαίνεται και ο νοων νοειτω

  • Αφήστε επιτέλους την ανούσια φαγωμάρα σας και τον αναχρονιστικό ρατσισμό σας
    . Εκτος από τους αγώνες στα γήπεδα που εύχομαι να έχουν καλά αποτελέσματα , υπάσχουν οι κοινωνικοί αγώνες πια μας περιμένουν μονιασμένους και αποφασισμένους για τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουμε στην περιοχή μας . Η ανεργία η ακρίβεια και η φτώχεια δεν έχουν ρατσιστικό χρωμα και δεν ξεχωρίζουν Κοζανίτες και χωριάτες . Εκτος αν εσεισ όλοι που βρίζεστε έχετε λύσει όλα τα προβλήματα ..!!!

    • Μάλιστα Μαρίνε Αντύπα της Π.Ε Κοζάνης . Στις διαταγές σας , περιμένουμε με αγωνία να μας οργανώσεις να ρίξουμε τους Μιζαδαρους , νου δούλους από την εξουσία και να γίνουμε λαϊκή δημοκρατία της Ελλάδος με γενικό γραμματέα τον Αλέξιο Τσίπρα . Αιντε ,αιντε πυροβολημένο συριζοβαρεμενο παιδάκι .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι