Έτοιμη δηλώνει η ΑΕΠ Κοζάνης για τον αυριανό (27/2) δύσκολο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Αγίου Ματθαίου της Κέρκυρας

26 Φεβρουαρίου 2022
19:12

Έτοιμη δηλώνει η ΑΕΠ Κοζάνης για τον αυριανό, δύσκολο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Αγίου Ματθαίου της Κέρκυρας.

Μπροστά στο πιστό κοινό της, η ομάδα μας θα δώσει άλλη μια μάχη, για να δικαιούται να παραμένει στα ψηλά και να στοχεύει ακόμα ψηλότερα.

Η ομάδα της Κέρκυρας, είναι ένα σκληρό σύνολο που με πολύ πάθος κυνηγάει κάθε παιχνίδι, καθώς “καίγεται” και για βαθμούς.

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΠ Κοζάνης, είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια με σκορ 1-3, σε ένα πολύ πολύ δύσκολο γήπεδο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας, κύλησε ομαλά όλη τη βδομάδα, όμως το βαρύ κλίμα λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία δεν αφήνει αδιάφορο το Σωματείο μας.

Για μια ακόμα φορα, απών ο Γιάννης Κανταρτζής λόγω τραυματισμού και δυστυχώς και ο Γιώργος Κωστίκος, που στον τελευταίο αγώνα ενάντιον του Φ.Σ Κοζάνη ήταν από τους κορυφαίους μας, θα απουσιάσει λόγω καρτών.

Παρά τις καιρικές συνθήκες που δεν ευνοούν την πολυκοσμία, η ομάδα μας ευελπιστεί στην παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων για να χειροκροτήσουν την μεγάλη προσπάθεια των νεαρών μας παικτών.

6 σχόλια

  • Οτι και να δηλωνει αυτο που πανηγυρισε προχτες για να μην προχωρησει η κοζανη, την καταδικαζει να ειναι μικρη ομαδα.

  • Η ομάδα σας να ευελπιστεί να μη σας κράζει συνέχεια το φίλαθλο κοινό της πόλης της Κοζάνης.
    Δείξατε πόσο μικρόψυχοι και χαιρέκακοι είστε εκεί στη διοίκηση της ομάδας.
    Πανηγυρίζατε προκλητικά και ξεδιάντροπα την προηγούμενη Κυριακή. Αυτό θα σας ακολουθάει για πάντα.

  • Θα την δουμε οταν παει στον Μακεδονικο αν παιξει με το ιδιο παθος οπως με την Κοζανη! Τοτε θα ειναι μεγαλη ομαδα, εως τοτε θα κυκλοφορει με το κομπλεξ της κατωτεροτητας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.