Δήμος Κοζάνης: Στις 9:15 θα ξεκινήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα- Κανονικά παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί-Λήξη στις 20:00 για τα εσπερινά

27 Φεβρουαρίου 2022
19:39

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 θα γίνει στις 20:00.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

16 σχόλια

  • Ποιοι σύμβουλοι δίνουν τις απαραίτητες λύσεις στον μούτο? Τι βλακείες. Καλά μας λεν ότι μας λένε!!! 9:15 τα σχολεία!!! Την άλλη φορά 9:32……

  • Δεν έχει καμία διαφορά στις 9.Καλύτερα ας τα ανοίξει κανονικά .Ο καιρός είναι μαλακός,αλλά ο συνωστισμός των διαλειμμάτων στον εσωτερικό χώρο και τα ανοιχτά παράθυρα είναι το θέμα των σχολείων.

  • Στην Κοζάνη έχουμε Απόκριες. Το μόνο που μας νοιάζει. Δεν υπάρχουν χιόνια οι δρόμοι για να φτάσουν τα παιδιά από τις γύρω περιοχές είναι καθαροί και δεν θα βγει ξανά κανένα λεωφορείο εκτός δρόμου όπως την άλλη φορά. Οι αυλές των σχολείων είναι καθαρές και τα παιδιά δεν θα συνωστίζονται τα διαλείμματα στους διαδρόμους αλλά θα προαυλίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες σε εξωτερικό ΧΏΡΟ. Τα έκανες αυτά δήμαρχε;

  • Αλήθεια, για τα σχολεία που δεν είναι στη γειτονιά σας έχετε κάνει τον απαραίτητο καθαρισμό έστω από την πλευρά της εισόδου; Ή έστω έχετε ελέγξει αν είναι προσβάσιμα; Για περάστε μια βόλτα κι απ’ τα σχολεία των Κοίλων. Δήμος Κοζάνης δεν είναι μόνο το κέντρο.

  • Πάλι τα ίδια εσείς οι διαμαρτυρόμενοι (10-20 όλο κ’ όλο) “γονείς”….(και όχι μόνο….;;;;;!!!). Μια χαρά είναι ο καιρός, ούτε κρύο ούτε πάγος ούτε τίποτα, δε θα πάθουν τίποτα τα παιδιά μας. Άντε φτάνει πια, κάθε φορά τα ίδια, τι γράμματα θα μάθουν στο τέλος;;;; Έλεος!!!

  • Τι κόμπλεξ είναι αυτό ,ρε παιδιά; Να αποφασίσει τελευταίος και μάλιστα κάτι διαφορετικό απ’ τους άλλους…

    Εντάξει μεγάλε,έγραψες…Θα κάνουμε πατινάζ το πρωΐ.

  • Όλοι εσείς τον ψηφίσατε πάντως από μόνος του δεν βγήκε…..
    Απορώ τώρα γιατί παραπονιέστε….
    Όπως κ τον Κούλη από μόνος δεν νομίζω να βγήκε…
    Να μάθετε τουλάχιστον να στηρίζετε έως τέλος τις επιλογές σας!

  • Πραγματικα όμως γιατί διαμαρτυρεστε;αποφάσισε μια ώρα πιο αργά αυτο.γιατι να τα κλεισει;1 χρονο τα παιδιά τα είχαμε μεσα στο σπίτι με τα τάμπλετ Γιατί να μην πανε σχολειο;;;οτι απόφαση Κ να επερνε ο δήμος παλι θα λέγατε. Τα κλείνει Γιατί τα κλεισει ανοίγει Γιατί τα ανοίγει ελεος.κ στο κάτω κάτω αυτος είναι δήμαρχος Κ αυτος αποφασίζει. ΔΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.οπως λέμε κ στο χωριό μου.

  • Αυτός είναι δήμαρχος κι αυτός αποφασίζει. Σωστά! Αυτό σημαίνει πως αποφασίζει πάντα σωστά; Τι θα πει γιατί διαμαρτύρεστε; Από πότε οι πολίτες απαγορεύεται να κρίνουν τις αποφάσεις των αξιωματούχων;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.