Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 8,20μ.

27 Φεβρουαρίου 2022
20:55

Με ακόμη μία καλή εμφάνιση, ενδεικτική της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους ξεκίνησε με 7,74μ., σε ένα άλμα όπου πάτησε πολύ πίσω, έκανε 8,13μ. στη δεύτερη προσπάθειά του, ήταν άκυρος στην τρίτη, για να «προσγειωθεί» στο τέταρτο και τελευταίο άλμα του στα 8,20μ., ελάχιστα πίσω από το φετινό του ρεκόρ (8,22μ.).

Πηγή: ΑΠΕ

 

Ένα σχόλιο

  • Το αυθεντικότερο ταλέντο του ελληνικου αθλητισμού. Μεγάλη τύχη να ασχολήσε για αυτό που έχεις γεννηθεί και να το χαίρεσαι. Συγχαρητήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.