Με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας φωταγωγήθηκε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

27 Φεβρουαρίου 2022
20:35

Με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας φωταγωγήθηκε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Τα εθνικά χρώματα της Ουκρανία λάμπουν έντονα στο κτίριο της ΠΕ Κοζάνης, ως συμβολική ένδειξη της αλληλεγγύης μας και της συμπαράστασής μας προς το λαό της Ουκρανίας που υπερασπίζεται την Ελευθερία του, την Ανεξαρτησία του και το δικαίωμά του για Αυτοδιάθεση.

8 σχόλια

  • Καμια φωταγώγηση για την Κύπρο,πότε προβλέπεται;
    48 χρόνια περασαν απ την εισβολη!!
    Καμια φωταγωγηση για την Γιουγκοσλαβια;
    Και ο μητσοτακης εστειλε κατασχεμενα καλαζνικοφ στην ουκρανια,για να σταματησει τον πολεμο με ξενα κολυβα μηνμοσυνο,βρε καρμιρη!
    Και επικινδυνε

  • Γελοιότητες. Επί 78 ημέρες βομβαρδίζε το νατο την Σερβία . Τότε κανείς δεν μιλούσε. Τότε κανένα δεν τον έπιανε ο πόνος για τις βόμβες με πλουτωνιο που έριχναν τα αφεντικά στους άμαχους Σέρβους.

  • Δεν υπάρχουν λόγια για την οργή που αισθάνομαι!
    Συμπαράσταση στην Ουκρανία αλλά πρώτα απ’ όλα στους Κύπριους τα αδέλφια μας και στον Σερβικό λαό…
    Για αυτούς δεν υπήρχαν κυρίαρχες δυνάμεις,δεν υπήρχε ξεριζωμός,δεν θρηνήσαμε θύματα πόσο μάλλον στην Κύπρο!
    Τα ζώα δεν φωταγωγούν κεντρικούς δρόμους στην πόλη,τώρα βρήκαν τον τρόπο να φωταγωγησουν το κακάσχημο κτίριο της Περιφέρειας.
    Ντροπή σας υποκριτές,τόσα χρόνια δεν κάνατε τίποτα ανάλογο για τα αδέλφια μας και τώρα τομάρια σας έπιασε ο καημός για την Ουκρανία..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.