Koζάνη: Stand Up comedy “Όλα κρούσματα” – Ξεκινούν από σήμερα οι παραστάσεις

28 Φεβρουαρίου 2022
10:27
Κανένα σχόλιο

 

«Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη»….. Λέει ο Charlie Chaplin

Κι εμείς συμπληρώνουμε:

«ΑΠΟΥΚΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΚΡΑ»

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στην παράσταση:

Stand-up Comedy «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ»

Για να γελάσετε, να ξεχαστείτε, να ανανεωθείτε και να περάσετε ανεπανάληπτες βραδιές κωμωδίας παρέα με έναν ομογενή από τα νησιά Samoa, μια επιβάτη των ΚΤΕΛ, έναν instagramer, τη σύζυγο Θανάση και πολλούς άλλους ξεχωριστούς χαρακτήρες, που σχολιάζουν επίκαιρες καταστάσεις με μια διαφορετική χιουμοριστική ματιά!

Ετοιμαστείτε λοιπόν!!!!!! Ντυθείτε, στολιστείτε, πάρτε την καλύτερή σας διάθεση, πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, ταυτότητα και μάσκες και ελάτε να μας συναντήσετε!!!! Γιατί είναι «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ»!!!!!

Παίζουν: Δημήτρης Συνδουκάς

Δώρα Σιαλβέρα

Νίκη Πλιάκη

Κείμενα: Δώρα Σιαλβέρα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

CrossRoads Beer Bar

Τιμή Εισητηρίου: 3 €

Ωρα Έναρξης: 9:30.

  • ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ έως ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Αίθουσα Φίλιππος

Γενική Είσοδος: 4€

Ωρα Έναρξης: 9:15.

Προπώληση στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης: Ωρες: 9:00- 14:30.

Τηλ: 24610 24062.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.