Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, την Παρασκευή 4 Μαρτίου

28 Φεβρουαρίου 2022
14:43
Κανένα σχόλιο

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, σύμφωνα με την με αριθμό 643/24.9.2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: : ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της  πανδημίας»,  την του μηνός Μαρτίου του έτους 2022 ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση  της μελέτης Διαμόρφωσης εισόδου οικισμού Γαλατινής.

– Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος

2 Επανίδρυση του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Σιάτιστας.

– Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος

3 Παραχώρηση για 25 έτη εκτάσεων ιδιοκτησίας του Δήμου Βοΐου στις δυο ενεργειακές κοινότητες με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Βοΐου 1 περιορισμένης ευθύνης» και «Ενεργειακή Κοινότητα Βοΐου 2 περιορισμένης ευθύνης», που συνέστησε ο Δήμος Βοΐου, η ΔΕΥΑΒ, οι Σχολικές Επιτροπές Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης ,η ΔΗΚΕΒΟ και το ΝΠΔΔ Δήμου Βοΐου, για την εγκατάσταση φωτοβολταïκών.

– Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος.

4 1η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Βοΐου έτους 2022.

-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

5 Υποχρεωτική αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (πίνακα στοχοθεσίας – ΟΠΔ) του Δήμου Βοΐου, οικ. έτους 2022.

Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

6 Διαχείριση του Συνιδιόκτητου κατά το 1/5 μετά του Δημοσίου, Δημοτικού Δασοτεμαχίου Βουχωρίνας (επαναδημοπράτηση).

-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

7 Διαχείριση του 1/2 της συστάδας 1α του Δημοτικού Δάσους Διχειμάρρου για το έτος 2022.

-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

8 Διαχείριση τμημάτων 4&2 Δημοτικού Δάσους Πολυκαστάνου για το έτος 2022

Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

9 Διαχείριση του 1/2 της συστάδας 1β του Δημοτικού Δάσους Πεπονιάς για το έτος 2022.

-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

10 Εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος Ζώνης.

Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

11 Έγκριση υποβολής πρότασης στην  Πρόσκληση Π77 -2  Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 5629 Έκδοση 1/0 ΣΤΟ «ΤΠΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3.11 «Ενσωμάτωση Ευπαθών ομάδων Πληθυσμού (α.1 παρ.ν. 4019/2011) στην εκπαίδευση». Με τίτλο «Επιχορήγηση Φορέων για τη λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο πλαίσιο ΤΠΑ του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου».

– Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος

12 Αιτήσεις.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα.

Για όσα μέλη του Δημ. Συμβουλίου δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής e:Presence.gov.gr με την προϋπόθεση να ενημερώσουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις  4/3/2022  και ώρα 11.00. Το σύστημα θα ανοίξει από τις 17.30, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τεχνικά προβλήματα.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.